Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde psikopat yeni ailesini kurdu ve aile üyelerinden birisi de Ceylin oldu!

Yargı dizisinde psikopat yeni ailesini kurdu ve aile üyelerinden birisi de Ceylin oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Gelecek hafta yayınlanacak olan bölümün fragmanı da Ilgaz’ın yaşadığı çaresizliği gözler önüne seriyor. Annesine Ceylin’in kaçırıldığını söylemekte zorlanan Ilgaz’ın perişan hali izleyicinin de içini acıttı.

“Karın nerede koruyamadın mı?” diyen Ceylin’in annesi Gül’ün hali de yaşadığı acıların üstüne yine diziyi takip edenleri üzen sahneler! Ceylin’in başına neler geleceği merak konusuyken, psikopatın Ceylin ile birlikte kaçırdığı insanların akıbeti ve Ilgaz ile Eren’in onları kurtarıp kurtaramayacağı da ayrıca heyecanla bekleniyor.

Bu arada Pars’ın yaşattığı büyük şok da izleyici için sarsıcı oldu! Kardeşi Neva’nın öldürülmesinden sonra allak bullak olan Pars, kendisinden hiç beklenmeyen işlere bulaştı! Neva’nın katiline ulaşacağını düşünerek suçlu bir iş adamı ile anlaşma yapmaya çalışırken suçüstü yakalandı! Derya’nın duruma uyanması ve Pars’ın yapabileceklerinin önüne geçmek istemesi ile Ilgaz ve Eren baskını ayarladı.

Derya’nın, suçlu olduğuna emin olduğu bir davalının dosyasını değiştirmesini isteyen Pars’a ters tepki vererek bir şeylerden şüphelenmesi ile Ilgaz ve Eren’e durumu anlatması ve sonrasında yaşananlar, dürüstlüğü ve güvenilirliği ile bilinen Pars Savcı’nın meslek hayatına da büyük gölge düşürdü!

Yargı dizisinde psikopat yeni ailesini kurdu ve aile üyelerinden birisi de Ceylin oldu! 7

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı Yargı dizisinde olaylar hiç beklenmedik şekilde ilerliyor. Pazar akşamı yayınlanan 38. bölümde herkesi çok şaşırtan yeni gelişmelerle birlikte dizi tahminlerin ötesine geçti. Her bölümde şüpheler, endişeler başka kişiler üzerine yoğunlaşırken, izleyicinin heyecanı da yükseliyor! Bu heyecanın hiç bitmemesinde güçlü kalemi ile senaryoyu yazan Sema Ergenekon’un payı büyük.

Oyuncuların performansları ile dizinin temposunu hiç düşürmemeleri de Yargı dizisinin 2. sezonda da ilgiyle izlenmesini sağlıyor. Şimdi gözler, psikopat katilin Ceylin’e ne yapacağına odaklanmış durumda! Ilgaz’ın Ceylin’i kurtarmak için neler yapacağını da ilerleyen bölümlerde hep birlikte izleyeceğiz…