Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci’nin Yasak Elma’ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var!

Sevda Erginci’nin Yasak Elma’ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında Yasak Elma 6. sezonuyla devam ediyor. Dizi ilk başladığında bambaşka bir konseptte yayınlanıyordu. Zeynep ve Alihan karakterleriyle Onur Tuna ve Sevda Erginci de dizinin öne çıkan isimleri olmuştu. Hikayesi giderek dram ve entrikadan, absürt komediye kayan Yasak Elma’da köprünün altından çok sular geçti, ancak Sevda Erginci’nin hikayesi de türü de tamamen değişen diziye yeniden dönecek olması büyük sürpriz oldu izleyici için.

Kimsenin beklemediği bu geri dönüş uzun olmayacak! Erginci’nin diziye konuk oyuncu olarak geldiği biliniyor. Ancak dizinin gidişatına göre durum da değişebilir. En azından dilekler bu yönde!

Bu arada Zeynep karakterinin diziye dönüyor olması, hikaye gereği çok da absürt değil! Zira Alihan ile evlenip Amerika’da yaşamak için ülkeden ayrılmışlardı. Bir şekilde senaryo içinde geri dönüşü sağlanacak. Ancak dönme ihtimali neredeyse sıfırlanmış bir başka karakter var ki izleyici sosyal medyada sürekli onu dillendiriyor! Kim mi o karakter? Şahika!

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 23

Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika’yı izleyici kolay kolay unutamıyor! Özellikle Ender-Yıldız ve Şahika üçgeninde yaşanan bölümler hala akıllarda! Şahika’nın birbirinden ilginç ayak kaydırma, ortadan kaldırma yöntemlerini izleyici şaşkınlık, hayret ve kimi zaman da kahkaha içinde izliyordu. Yasak Elma’ya çok yakıştırılan bir karakterdi ve aniden ölerek hikayeden ayrılmasını da kimse kabullenemedi!

Aslında Cavadzade’nin devam eden sezonda da olması bekleniyordu ama 4. sezon sonunda sette yaşanan bir tartışmada oyuncunun çekimleri bırakıp gittiği ve yapımcının da telefonuna çıkmadığı öne sürülmüş ve Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un da aceleyle yazdırılan senaryodaki değişiklikle karakterin öldürülerek diziden gitmesinin sağlandığı konuşulmuştu.

Bu iddialar ne kadar doğru kimse bilmiyor! Zira taraflardan bir açıklama gelmedi. Ancak kulislerdeki iddialarla birlikte Cavadzade’nin yapımcı ile yaşadığı sorun nedeniyle ayrılması, diziye dönüşünü de zorlaştırıyor! Hikaye gereği gitmiş olsa, gelmesi daha kolay olabilirdi!

Yine de yoğun bir şekilde izleyenlerin Şahika’yı çok özlediği ve her fırsatta andığı, özellikle Hilal karakterinin diziye gelmesinden sonra, Şahika’nın kimi taktiklerini uygulamasıyla daha çok anılır oldu Nesrin Cavadzade!

Yapımcı ve oyuncu arasında buzlar erir ve rüzgar tersi yönde eser mi izleyip göreceğiz ama eski oyuncuların diziye dönmeleri hep Şahika’yı hatırlatıyor ve bir şekilde senaryoya uydurularak dönmesi bekleniyor! Her zaman şoke eden senaryosu ile bunun da bir yolu bulunacağı düşüncesinde izleyici.

Sevda Erginci’nin diziye dönüşünü sevinçle karşılayan izleyici, bu haberin ardından da Şahika’dan bir haber bekliyor şu sıralar!

Bu arada Sevda Erginci’nin diziye konuk oyuncu olarak geleceği haberinin ardından, partneri Onur Tuna’nın da gelmesi ve Zeynep ve Alihan çiftinin yeniden dizide olmasını isteyenler de yok değil! Bazı izleyiciler, Kerim, Kaya ve minik oyuncu Kuzey’i de geri istiyor!

İşte Yasak Elma’ya gelen yorumlardan bazıları…

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 24 Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 25 Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 26

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 27

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 28

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 29

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 30

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 31

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 32

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 33

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 34

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 35

 

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 36

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 37

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 38

Sevda Erginci'nin Yasak Elma'ya gelişi sürpriz oldu ama izleyicinin umutla beklediği iki kişi daha var! 39