Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde savcı Pars olarak gönülleri kazanan Mehmet Yılmaz Ak yeni rolü ile herkesi şaşırtacak!

Yargı dizisinde savcı Pars olarak gönülleri kazanan Mehmet Yılmaz Ak yeni rolü ile herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

Mehmet Yılmaz Ak ismini Yargı dizisindeki Savcı Pars olarak aklına yazan o kadar çok izleyici var ki… Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Yargı dizisi, 3. sezonu ile Kanal D ekranında yoluna devam ediyor.

Ancak dizinin hikayesine geçen sezon veda eden Savcı Pars karakterini özleyen de çok fazla izleyici bulunuyor. Yargı dizisinin en önemli karakterlerinden birisine başarıyla hayat veren Mehmet Yılmaz Ak, çok yakında yepyeni bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yargı dizisindeki Savcı Pars kadar etkili bir iş olur mu bilinmez ama Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuk performansını iyi bilenler için Bahardan Önce dizisinin yeni bir heyecan dalgası yaşatması mümkün görünüyor.

Yargı dizisinde savcı Pars olarak gönülleri kazanan Mehmet Yılmaz Ak yeni rolü ile herkesi şaşırtacak! 7

Timur karakteri ile hikayede yer alacak olan ünlü Mehmet Yılmaz Ak, başrolleri Buğra Gülsoy ve Demet Evgar ile paylaşacak. Oyuncunun yeni rolündeki yeni imajı da şimdiden merak konusu oldu.

Doktor Evren, en önemli rakibi olan Timur karakteri, ile aynı zamanda Bahar için de mücadele edecek. Evren ve Timur’un arasında kalan Bahar karakteri yaşayacakları ile ekran başındakileri yepyeni deneyimler sunacak.

Karaciğer yetmezliği yaşayan Bahar karakterinin acı dolu ama cesaret ve umutla yüklü hikayesinde Mehmet Yılmaz Ak’ın sert bir karakterde izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Yargı dizisinden ünlü oyuncuyu tanıyan birçok izleyici için Timur karakteri yepyeni bir deneyim olacaktır.