Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde senaristin en güçlü duyguyla yazdığı 66. bölümün heyecanı herkesi sardı!

Yargı dizisinde senaristin en güçlü duyguyla yazdığı 66. bölümün heyecanı herkesi sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmaya başladı. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümü için izleyiciler sabırsızlıkla bekliyor.

Bu sabırsızlığın en önemli nedeni ise hem oyuncu Kaan Urgancıoğlu hem de senarist Sema Ergenekon’un yaptığı açıklamalar. 8 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan 66. bölümden çok etkilendiğini saklamayan Kaan Urgancıoğlu, dizinin yeni sezonu öncesinde yaptığı açıklamada senarist Sema Ergenekon’un çok iyi bir iş çıkardığını söylemişti.

Urgancıoğlu özellikle de üçüncü sezonda yayınlanacak üçüncü bölüme dikkat çekmiş ve kendisini ne kadar çok etkilediğinden bahsetmişti. İşte bu sözlerden sonra izleyiciler 66. bölüme dikkat kesildi. Dizinin yeni bölümü öncesinde fragman yayınlanırken bir de senarist Sema Ergenekon’un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama heyecanı daha da artırdı.

Yargı dizisinde senaristin en güçlü duyguyla yazdığı 66. bölümün heyecanı herkesi sardı! 7

Sema Ergenekon kendisinin de bu bölümü yazarken duygusal olarak çok zorlandığından bahsetti. Ünlü senarist mesajında şöyle diyor: “66. Bölüme hazır mıyız emin değilim, yazmakta en zorlandığım keder ve kahıra en çok düştüğüm bölüm olabilir. Defalarca ağladığım. Çok yorulduğum.”

Dizinin hayranları da 8 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan 66. yeni bölümün heyecanını yaşadıklarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ortaya koymaya devam ediyor.