Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi başrol oyuncusu Talat Bulut için bir diziden daha fazlası!

Tuzak dizisi başrol oyuncusu Talat Bulut için bir diziden daha fazlası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanmakta olan Tuzak dizisi, Acun Medya’nın yapımcılığını üstlenmesi noktasında büyük önem taşıyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8’de yine onun sahibi olduğu medya ajansı tarafından hazırlanan Tuzak, başarılı olur ise bunun devamının da artarak gelmesi bekleniyor.

Diziler konusunda bu sezon büyük bir atak yapma hedefini ortaya koyan tv8, Tuzak ile birlikte güçlü bir çıkış yaptı. Ancak dizinin reytinglerinin ilk bölüm itibariyle beklentilerin altında kaldığı gerçeğini de unutmamak lazım.

Tuzak dizisinde Akın Akınözü ile Bensu Soral partnerliği beğenilirken, usta oyunu Talat Bulut’un ilk bölümdeki performansı da hayranlarını çok memnun etti. Oyuncu, adeta gençlere örnek teşkil edecek şekilde karakter sunumu sergiliyor.

Tuzak dizisinin kendisi için özel ve sevdiği bir proje olduğundan bahseden Talat Bulut, Yasak Elma dizisindeki uzun süren serüvenin ardından, geçen sezon Mahkum dizisinde de bir süre rol almıştı. Yeni sezona Tuzak ile güçlü bir giriş yapan oyuncu, Demir Gümüşay isimli bir iş adamını canlandırıyor.

Tuzak dizisi başrol oyuncusu Talat Bulut için bir diziden daha fazlası! 8

İlklerin projesi olarak nitelendirdiği Tuzak hakkında, Talat Bulut şunları anlattı: “Tuzak, benim çok sevdiğim bir proje. Sanki ilklerin bir araya geldiği bir proje gibi. ACUNMEDYA’nın ilk iç yapımı, bu sebeple hem onlar adına hem kendi adıma hem de ekip adına, iyi bir iş olması için büyük titizlikle çalışıyoruz.”

Canlandırdığı Demir Gümüşay karakterinin asla yaşlanmayı düşünmeden yaşadığına değinen Talat Bulut, çok derin bir karakter olmasından memnuniyet duyuyor.

Oyuncu, karakteri hakkında şöyle konuştu. “Canlandırdığım karakter Demir Gümüşay, asla yaşlanmayacağını düşünen biri. Yapısını, varlığını koruyan ve çocuklarına karşı da onların birer değer olduğunu düşünerek yaşam biçimini oluşturan bir karakter. Bu kadar derinliği olan birini canlandırmak keyif veriyor oyuncu olarak.”

Gümüşay ailesinin başında bulunan ve iş insanı olan Demir, aslında çocuklarına karşı sert ve soğuk bir baba. Başkalarını alt etmekten hoşlanan, parayı ve başarıyı çok seven birisi.

Tuzak dizisi başrol oyuncusu Talat Bulut için bir diziden daha fazlası! 9

Her şeye gücünün yettiğini düşünüp elindeki güçle insanlara zorbalık yapmaktan çekinmeyen Demir Gümüşay karakterini Talat Bulut’un çok iyi canlandırdığını düşünen hayranları, ‘tam rolün adamı’ diye yorumlar yapıyor.

Çocuklarına karşı da bu zalimlikte olup onların duygularıyla hareket etmelerini güçsüzlük göstergesi olarak gören Demir Gümüşay, ayrıca açgözlü, acımasız ve kontrolcü bir yapıya da sahip.

Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Tuzak dizisinin hem sosyal medya yansıması hem de reyting sonuçları merakla bekleniyor.