Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisindeki sürprizi farkedenler sosyal medyada senariste selam gönderdi!

Yargı dizisindeki sürprizi farkedenler sosyal medyada senariste selam gönderdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay- Yargı dizisi yine heyecanlı bir bölümle ekrana geldi Pazar akşamı. 37. bölümü yayınlanan dizide, kuyudan çıkan cesetlerle ilgili bir ipucu aranırken çok ilginç sonuçlara ulaşılmaya başlandı! Ceylin’i bir tuzağa düşürmeye çalışanların eli boş kaldı ama gelecek hafta Ceylin’in kaçırılacağı da yeni bölüm fragmanında ortaya çıktı.

Kanal D’nin sevilen dizisi, ilk sezonda olduğu gibi yine merakla izleyenleri ekran başına toplamaya devam ediyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları dizide, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Şükran Ovalı, Hüseyin Avni Danyal gibi pek çok başarılı ve deneyimli isim, oyunculukları ile izleyenlerin de her hafta beğenisini kazanmaya devam ediyorlar.

Oyunculuk performanslarının yanı sıra Yargı dizisi, senaryosu, hikayesi ile de ayrıca övgüler alıyor. En çok da tahmin edilmesi güç gelişmelerle izleyenleri her hafta şaşkına uğratmaya devam ediyor! Bu başarının ardındaki isim ise senarist Sema Ergenekon…

Yargı dizisindeki sürprizi farkedenler sosyal medyada senariste selam gönderdi! 13

Başarılı kalemiyle bir sezon boyunca her hafta izleyenleri ekran başına kilitledi Ergenekon. Olayların hızlı bir şekilde çözülüyor olması, fazla beklemeden pek çok yanıtı izleyicinin bulması, dizinin sürükleyiciliğini de sağlıyor. “Bu da çözüldü, şimdi ne olacak?” diyen izleyiciyi hiç beklemediği yerden vuruyor Sema Ergenekon adeta!

Yeni sezon da çok çarpıcı gelişmelerle başladı. 6 ay sonrasında Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü şüphesi ile tutuklanmasından önce neler yaşandığını izliyoruz şu anda. Ilgaz’ı gerçekten Ceylin mi öldürdü, başkasını öldürdüğünü sanan Ceylin, Ilgaz’ın öldüğünü duyunca sinir krizi geçirdi, ancak çöpten onun parmak izleri nasıl çıktı? Pek çok soru ilerleyen süreçte yanıtını bulacak ama Yargı dizisi, tahminleri zorlayan hikayesi ile sürüyor.

37. bölümü izleyenler güzel bir sürprizle karşılaştı. Pek çok izleyici durumu farkederek sosyal medyada bu keyifli anın fotoğraflarını paylaşmakta. Pars’ın meyhaneye giderek kederli bir şekilde içtiği akşam, Eren komiser de onu takip ederek izlemek için bir masaya oturdu. Eren’in tam arkasındaki masada ise kırmızı ceketiyle oturan bir kadın vardı.

Yargı dizisindeki sürprizi farkedenler sosyal medyada senariste selam gönderdi! 14

Dikkatli izleyiciler, bu kişinin dizinin senaristi Sema Ergenekon olduğunu farkederek sosyal medyada da o sahnenin fotoğraflarını paylaştılar. Pınar Deniz de sahneyi paylaşarak Sema Ergenekon için gülümseten bir not düştü. “Yoksa katil?” diyerek yaptığı paylaşımına Sema Ergenekon’un “Evet benim” sözleri de görenleri gülümsetti.

Yargı dizisindeki sürprizi farkedenler sosyal medyada senariste selam gönderdi! 15

Dizinin yönetmeni Ali Bilgin de bu paylaşımlara katılarak Sema Ergenekon’a “Ekran ışığınız daim olsun” notuyla seslendi. Bu arada Sema Ergenekon’un, dizide Eren Komiser’i oynayan Uğur Aslan’ın eşi olduğunu da ekleyelim.
Sema Ergenekon’un yaptığı sürprize izleyenlerden gelen bazı yorumları da aşağıda görebilirsiniz…

Yargı dizisindeki sürprizi farkedenler sosyal medyada senariste selam gönderdi! 16

Yargı dizisindeki sürprizi farkedenler sosyal medyada senariste selam gönderdi! 17

Yargı dizisindeki sürprizi farkedenler sosyal medyada senariste selam gönderdi! 18

Yargı dizisindeki sürprizi farkedenler sosyal medyada senariste selam gönderdi! 19