Ana sayfa Sosyal Medya Ünü günden güne artıyor! Duy Beni dizisinin Ekim’i Rabia Soytürk’ten bahsediyoruz!..

Ünü günden güne artıyor! Duy Beni dizisinin Ekim’i Rabia Soytürk’ten bahsediyoruz!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’de yayınlanan Duy Beni adlı dizide canlandırdığı ‘Ekim’ karakteri ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Rabia Soytürk Mag Dergi’nin Ekim ayı sayısının kapak yıldızı oldu.

Derginin kapağında pembe saten ceketiyle boy gösteren oyuncu için şu ifadelere yer verildi; “Star’da yayımlanan “-Duy Beni dizisinde ‘Ekim’ karakterine hayat veren Rabia Soytürk, başarılı oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Kendisini ekranlarda ilk kez Şahsiyet dizisindeki ‘Süveyda’ karakteriyle gördüğümüz Soytürk MAG Ekim sayısının konuğu oldu.”

Ünü günden güne artıyor! Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk'ten bahsediyoruz!.. 7

Mag Dergi’de hakkında sportif, motive ve coşkulu ifadeleri kullanılan Rabia Soytürk, dergi kapağını kendi instagram sayfasında da takipçileriyle paylaştı.

Rabia Soytürk’ün paylaşımı kısa sürede binlerce yorum alırken takipçileri oyuncunun paylaşımına, “Gözler, kirpikler, burun, dudaklar, kulaklar, yüzünün her detayı parlıyor”, “Kraliçe” ve “Bu ne güzellik Ekim” yorumlarında bulundular.

Instagram’da 2.9 milyon takipçisi bulunan oyuncu takipçi sayısını gün be gün artırıyor, her yeni postu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alıyor. Duy Beni dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu, sosyal medyada, #RabiaSoytürk etiketi ile gündeme geliyor ve çok konuşuluyor. Oyuncuya olan hayranlık giderek büyüyor! Sosyal medyada oyuncuyla ilgili yapılan yorumlar, övgüler ve beğeni dolu mesajlar da dikkat çekiyor