Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinden ayrıldığı, Kanal D’nin başka dizisinin tanıtımıyla ortaya çıktı!

Yargı dizisinden ayrıldığı, Kanal D’nin başka dizisinin tanıtımıyla ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin beğeni ile izlenen dizisi Yargı, geçtiğimiz sezon izleyenleri ekran başına kilitlemişti. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in rol aldıkları dizinin yeni sezonu heyecanla beklenmekte. İlk tanıtımı ile heyecan yaşatan dizide büyük değişiklikler olacağı da anlaşılmakta.

Güçlü kalemi ile dizinin hikayesini tahmin edilemez bir noktaya getiren Sema Ergenekon, yine izleyenlere ters köşe yaptıracak! İlk bölümün yayınlanmasından önce gelen tanıtımda Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü sanılırken, aslında başka bir adamı öldürdüğünü itiraf etmesi büyük bir şok oldu.

Ilgaz gerçekten öldü mü, Ceylin kimi öldürdü gibi sorular izleyenlerin kafasını kurcalarken, diziden bazı ayrılıkların yaşanacağı da biliniyordu. Yaz boyunca sorularla boğuşan izleyicinin diziye kavuşmasına kısa bir süre kala, yeni bir ismin daha ayrılığı ortaya çıktı.

Yargı dizisinden ayrıldığı, Kanal D'nin başka dizisinin tanıtımıyla ortaya çıktı! 8

Dizinin yeni sezonunda Hakim Neva karakterine hayat veren Başak Gümülcinelioğlu’nun ayrılığı belliydi. Sezon finalinden kısa bir süre sonra kulislere bilgiler yansımıştı. İlerleyen süreçte bazı isimlerin daha vedasının söz konusu olabileceği dillendiriliyordu.

Kanal D’nin yeni günlük dizisi Aşk Ve Umut’un ilk tanıtımı, hafta içinde yayınlandı. Tanıtımı gören Yargı izleyenlerini şaşırtan bir isim vardı yeni dizide. Yargı’da Uğur Polat’ın hayat verdiği Yekta’nın sağ kolu olan ve onun tüm sırlarını bilen avukat Cüneyt rolündeki Hakan Dinçkol, Kanal D’nin yeni günlük dizisinde başrolde yer alıyordu!

Yargı dizisinden ayrıldığı, Kanal D'nin başka dizisinin tanıtımıyla ortaya çıktı! 9

Yargı dizisinde Neva ve Cüneyt arasında bir yakınlaşma yaşanmış, ilerleyen süreçte de Cüneyt, Yekta ile ilgili bildiklerini Ceylin’e anlatmaya başlamıştı. Cüneyt’in çözülmeye başlaması ile birlikte Yekta’ın köşeye sıkaşacağı da biliniyordu. Ancak yeni sezonda Neva karakterinin hikayesinin bitmesiyle Cüneyt’in de hikayesinin bittiği, Aşk ve Umut dizisinin tanıtımıyla anlaşıldı!

Yargı dizisinde artık Neva ve Cüneyt karakterleri yok. Nereye gittiler, hikayede bu konu nasıl işlenecek, izleyip göreceğiz. Ancak artık Hakan Dinçkol, hafta içi her gün Aşk ve Umut dizisinin başrolünde ve Kuzey karakteri ile ekranlarda olacak…

Yönetmenliğini Gürsel Ateş ve Reyhan Usta’nin yaptığı dizinin dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ile canlandıracakları karakterler şöyle:

Hakan Dinçkol (Kuzey), Mine Çayıroğlu (Firdevs), Arda Esen (Bülent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze İğdiroğlu (Handan), Eda Elif Başlamışlı (Zeynep), Furkan Okumuş (Ege), Zeynep Melis Girşen (Melis), Serap Önder (Naciye), Özgür Tanık (Gönül),Eren Çalı (Yiğit), Aleyna Çalışır (Melodi), Oğuzhan Karbi (Arda), Aykut Ünal (Suat), Burcu Almeman (Mürvet), Duygu Keser (Yıldız).

Aşk ve Umut, yakında Kanal D’de…