Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dördüncü sezona bomba gibi geliyor! Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy çok iddialı!

Kuruluş Osman dördüncü sezona bomba gibi geliyor! Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy çok iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında üç sezondur izleyicilerin karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisinin dördüncü yeni sezonu öncesinde heyecan yüksek. Burak Özçivit, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy, atv’nin yeni sezon tanıtım çekimleri için bir araya geldi.

Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonunda Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş aşamasından daha ileriye doğru atacağı adımları izleyeceksiniz. Yeni sezon bu nedenle hem çok hareketli hem de tarihi anlamda önemli olayların birbiri ardına resmedilmesi ile yoğun geçecek.

Burak Özçivit, Osman Bey karakteri ile yine milyonları etkilerken, dizinin güzel oyuncuları Yıldız Çağrı Atiksoy ile Özge Törer ise, kadın gücünü sergileyen isimler olarak dikkatleri çekecek.

Kuruluş Osman dördüncü sezona bomba gibi geliyor! Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy çok iddialı! 7

Bala Hatun karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan ve büyük de başarı kazanan Özge Törer, yeni sezon öncesi çok heyecanlı. Oyuncu, “Çok huzurla ve heyecanla, yeni sezon artık başlasın özlemi ile hazırlandım” diye konuştu.

Pozitif bir görüntü çizen üç başarılı oyuncu da çok keyifli anlar yaşadı. Yıldız Çağrı Atiksoy, çekimlerin çok iyi geçtiğini belirtirken, “Yeni sezona bomba gibi hazırız. İnşallah hepimiz açısından çok güzel bir sezon olur” ifadesini kullandı.

2019 yılından bu yana yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinin yönetmenliğini Metin Günay yapıyor. Dizinin yeni sezonunun Ekim ayı içinde başlaması bekleniyor.