Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek, Kaçış’tan sonra Disney Plus için yeniden kamera karşısına geçti!

Engin Akyürek, Kaçış’tan sonra Disney Plus için yeniden kamera karşısına geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Engin Akyürek, Disney Plus’ın Kaçış isimli dizisiyle büyük bir etki yarattı. Oyuncu, aynı zamanda hikayesini yazdığı Kaçış dizisindeki performansı ile çok beğenilirken, ayrıca Türkiye adına dijital platform için de önemli bir adım attı.

14 Haziran’da Türkiye’de yayınına başlayan Disney Plus’ın ilk çekilen yerli orijinal dizisi olma özelliğini taşıyan Kaçış, platformun ülke adına imajını da öne koyan yapımı oldu. Sektörün giderek daha da büyüdüğü Türkiye, yurtdışında hatırı sayılır bir imaj sergilemekte. Dizileri dünyanın onlarca ülkesinde gösterilen ve büyük ilgi çeken Türkiye açısından, dünya platformunda yeni bir yola giren Disney Plus platformunda Kaçış’ın beğenilmesi de ayrı bir gurur kaynağı oldu.

Engin Akyürek, bu özel projeye imza atarken, aynı zamanda dijital platformun marka elçisi de oldu. Disney Plus, sezon boyunca pek çok ünlü Türk oyuncu ile anlaşmalar imzaladı. Bazı dizileri ve filmlerinin de çekimleri başladı. Bu isimler arasında Engin Akyürek, ilk sırada geliyordu. Kaçış dizisi, henüz pek çok oyuncu ile anlaşmalar yapılmadan önce çekimleri başlanan bir yerli yapım oldu. Engin Akyürek de Disney Plus’ın yüzü olarak ilk öne çıkan isimler arasında yer aldı.
Engin Akyürek, Kaçış'tan sonra Disney Plus için yeniden kamera karşısına geçti! 7

Disney +’ın çekimlerini marka elçileriyle gerçekleştirdiği beş filmlik ‘Disney+ Etkisi’ adlı reklam serisi ise yaklaşık 2 ay önce yayınlanmaya başlandı. Seride daha önce Pınar Deniz, Hande Erçel, Cansu Dere, Aras Bulut İynemli, Halit Ergenç, Aslı Enver, Burak Deniz, Demet Özdemir, Eda Ece ve Can Yaman rol aldılar. Hepsi de platformun marka elçisi olarak konumlanıyor.

Engin Akyürek’in reklamı ise sona bırakılmıştı. Kaçış’ın etkisi hala sürerken oyuncun bu kez dijital platformun reklamında yer alması da izleyici açısından yeni bir sürpriz oldu. Bir uçakta oturan ve Disney Plus izlemeye başlayan Engin Akyürek’in hostesi de şaşırtan hali ile eğlenceli bir reklam filmi ortaya konulmakta.

“Disney+’ın etkisi Engin’de, yan etkisi hosteste kendini gösterdi! Hayal edebileceğinden çok daha fazlası Disney+’ta.” sloganıyla yayınlanan reklamı aşağıda izleyebilirsiniz…