Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin Emmy Ödülleri’ne aday gösterilmesi büyük bir başarı!

Yargı dizisinin Emmy Ödülleri’ne aday gösterilmesi büyük bir başarı!

tarafından ker_def

2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu. Ay Yapım imzasını taşıyan Yargı dizisi geçtiğimiz Pazar akşamı yepyeni bir sezona başladı.

Senarist Sema Ergenekon’un sürprizlerinin izleyicileri bir kez daha şaşırttığı dizinin üçüncü sezon başlangıcı çok etkileyiciydi. Hem reytingler hem de sosyal medyada çok başarılı sonuçlar alan dizi, izleyicilerin pazar akşamları yine bir numarası olmayı sürdürüyor.

Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi. 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday olan Yargı, ‘En İyi Telenovela’ dalında dünya çapında yarışacak 4 diziden biri oldu.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan gibi önemli isimlerin eşlik ettiği Yargı dizisi, başarısına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Yurt dışında birçok ülkede yayınlanan, farklı kültürlerdeki insanları aynı duygularda buluşturan Yargı dizisi, Emmy Ödülleri’nde aday gösterilen Türk dizisi olarak yepyeni bir başarının daha sahibi oldu.

Sosyal medyada da bu büyük başarı izleyicileri hem gururlandırdı hem de Yargı’nın bunu hak ettiğine yönelik çok sayıda paylaşım yapıldı.