Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisi müthiş bir operasyonla yeni sezona başlıyor! Murat Yıldırım yine hayranlık uyandıracak!

Teşkilat dizisi müthiş bir operasyonla yeni sezona başlıyor! Murat Yıldırım yine hayranlık uyandıracak!

tarafından ker_def

Murat Yıldırım’dan Bosna Hersek Çıkarması… Teşkilat dizisinin dördüncü sezon ilk bölümü için özel izinlerle çekimler gerçekleştirildi. ‘Teşkilat’ dizisi yeni sezonuna Mostar Operasyonu ile başlayacak. Başrol erkek oyuncusu Murat Yıldırım yine gövde gösterisi yapacak.

Yeni sezonda Deniz Baysal’ın yerine Aybüke Pusat’ın kadın başrol olarak yer alacak olması da dizinin bambaşka bir hikaye ile ekrana döneceğini gösteren önemli bir detay olarak gözüküyor. TRT 1’de yayınlanan, üç sezon boyunca da reyting rekorları kıran ‘Teşkilat’ dördüncü sezon çekimleri için Bosna Hersek’in Mostar şehrindeki yerini aldı.

Teşkilat dizisi müthiş bir operasyonla yeni sezona başlıyor! Murat Yıldırım yine hayranlık uyandıracak! 8

Dördüncü sezonuyla yakında ekrana gelecek olan ‘Teşkilat’ yeni hikayesi ve karakterleriyle nabızları yükseltecek. Geçtiğimiz haftalarda sete çıkan ekip çekimlere Bosna-Hersek’in Mostar şehrinde devam ediyor.

Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’ın Mostar Köprüsü’ndeki fotoğrafları büyük ilgi topladı.

Teşkilat dizisi müthiş bir operasyonla yeni sezona başlıyor! Murat Yıldırım yine hayranlık uyandıracak! 9

Çekim için günler öncesinden Bosna-Hersek’e giden ekip hummalı bir çalışma yürüttü. ‘Teşkilat’ için özel izin alınarak Mostar Köprüsü ile Blagaj Tekkesi kapatıldı ve çekimler gerçekleştirildi. Oyuncular ve dizi ekibi bölge halkı tarafından da sevgiyle karşılandı

Ömer, Teşkilat’ta geçen sezon yaşadığı travmatik operasyonun ardından kendisini Mostar’da yeni bir arayış içerisinde bulacak. Ömer, yeni yolculuğunda hiç tahmin edemeyeceği görevler üstlenirken yine birbirinden önemli kararlara imza atacak.

‘Teşkilat’ heyecan dolu dördüncü sezonuyla yakında TRT 1’de ekrana gelecek!