Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin sezon final çekimlerinden gelen fotoğraflar şoka soktu! Neler oluyor?

Yargı dizisinin sezon final çekimlerinden gelen fotoğraflar şoka soktu! Neler oluyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların büyük dikkat çeken yapımlarından birisi de Yargı dizisi. Yayınlandığı günden beri izleyenleri tarafından heyecanla izlenen yapım, Kanal D’nin de sezona damga vuran dizisi olmayı başardı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Yargı dizisi, sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Ay Yapım imzalı Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon, izleyenlerin tahminlerini boşa çıkaran gelişmelere imza atıyor her hafta. Yayınlanan tüm bölümlerde çok şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. Dizinin bir kaç haftadır son sahnesinde ‘6 ay sonra’ ibaresiyle yayınlananlar, herkesi şok ediyor.

Pınar Deniz’in hayat verdiği Ceylin’in elleri, üstü başı kanlı bir halde elinde bıçakla ofisine girmesi, arkasından gelen Eren’in onu tutuklaması, Adli Tıp’a götürmesi, bir çöp konteynırındaki parmak izlerinin Ceylin’e ait olduğunun çıkması, parmağında evlilik yüzüğüne pişmanlıkla bakan Ceylin… Bu sahneler izleyenlerin kafasını bir hayli karıştırmış durumda.

Yargı dizisinin sezon final çekimlerinden gelen fotoğraflar şoka soktu! Neler oluyor? 13

Son bölümde Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Ilgaz’ın, aldığı ama takamadığı yüzükleri Eren’e gösterdiği sahne dikkat çekmişti. Boşanan aşık çiftin daha sonra evlendiği, 6 ay sonrası olarak gösterilen sahneden belli oluyor. Ceylin’in parmağından çıkarılan kanlı yüzük, herkesi şaşkına çevirmişti.

Görünen o ki bu hafta 33. bölümü yayınlanacak olan dizinin 29 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan sezon finali bölümünde daha da şaşıracağız! Bunun işaretleri de sosyal medya paylaşımlarıyla geldi…

Hafta içinde dizinin sezon finali bölümü çekildi. Daha önce Pınar Deniz ve senarist Sema Ergenekon arasında sezonun son bölümünün senaryosu üzerinden çok ağlatan bir finalin geldiği anlaşılmıştı.

Yargı dizisinin sezon final çekimlerinden gelen fotoğraflar şoka soktu! Neler oluyor? 14

Sezon finali çekimlerine katılan senarist Sema Ergenekon’un instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda, dizide bir düğün sahnesinin çekildiğini gösterdi. Ergenekon’un setin son gününde katıldığı çekimler sırasından yayınladığı fotoğraflar, herkesi şaşırtan bir bölümün gelmekte olduğunu da gösterdi.

Yargı dizisinin sezon final çekimlerinden gelen fotoğraflar şoka soktu! Neler oluyor? 15

Deniz kenarında bir yerde düğün için hazırlanan mekan görüntülerini paylaştı senarist. Yargı’nın sosyal medya hesabından da Sema Ergenekon’un paylaşımları yayınlandı.

Yargı dizisinin sezon final çekimlerinden gelen fotoğraflar şoka soktu! Neler oluyor? 16

Gelin ve damadın fotoğrafını flu olarak yayınlayan Ergenekon’un bu paylaşımından sonra şahitlerin Eren ve Pars olduğunu da gösteren bir başka paylaşım dikkat çekti.

Yargı dizisinin sezon final çekimlerinden gelen fotoğraflar şoka soktu! Neler oluyor? 17

Pınar Deniz’in hüzünlü vedası eşlik etti. Anlaşılan Yargı dizisi, yine çok şaşırtacak bir bölümle yaz arası vermeye hazırlanıyor…

Yargı dizisinin sezon final çekimlerinden gelen fotoğraflar şoka soktu! Neler oluyor? 18

Yargı dizisinin sezon final çekimlerinden gelen fotoğraflar şoka soktu! Neler oluyor? 19