Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde Kılıç korku salacak, toprağın altındaki el kimin?

Üç Kuruş dizisinde Kılıç korku salacak, toprağın altındaki el kimin?

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 28. bölümü ile birlikte 39 Mayıs Pazartesi günü son kez izleyicilerle buluşacak olan Üç Kuruş dizisinde, finalde önce neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Nursel Köse ve Nesrin Cavadzade’nin hikayeden ayrılmasının ardından, başrollerde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Aslıhan Malbora yer almaya devam ediyor.

Sonradan diziye Kılıç karakteriyle katılan Necip Memili de etkili performansıyla göz doldurdu. Finalden önceki 27. bölümde Kılıç, Bahar’ın mezarının başında Kartal’a saldırırken Efe, yaşananlardan sonra büyük bir korku yaşayan Leyla’yı “Söz veriyorum bitecek” sözleriyle teselli ediyor. Efe ve Kartal arasında gerilimin yükselmesi ise dikkat çekiyor. İntikam ateşiyle gözü dönen Kılıç’ın korku saçtığı tanıtımda toprağın altında görülen elin kime ait olduğu merak uyandırıyor.

Dizinin 26. bölümünde de önemli gelişmeler yaşandı. Kartal, Baybars’tan intikamını aldı. Baybars’ın karşısına çıkan Kartal, onun kaçması için zaman yaratarak planını uygulamaya başladı. Ardından Efe önderliğinde planın ikinci aşamasına geçen ekip, kaçmaya çalışan Baybars’ı ormanda köşeye sıkıştırdı.

Üç Kuruş dizisinde Kılıç korku salacak, toprağın altındaki el kimin? 7

İntihar etmeye kalkışan Baybars’ı durduran Kartal, tek başına işi çözmek istedi. Ormana götürdüğü Baybars’la beklediği hesaplaşmayı yapan Kartal hem Ferhan’la çocuklukta yaşadığı travmaların hem de Bahar’ın ölümünün intikamını Baybars’ı öldürerek aldı. Baybars’ın cansız bedeninin üzerine Bahar’a dair izler bırakan Kartal, Ferhan’ın imzası olan üç kuruşu da atarak Baybars devrini kapattı.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki Üç Kuruş dizisinin 27. bölümünü 23 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’da Show TV ekranında izleyebilirsiniz.