Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin yeni sezon ilk bölümüyle ilgili heyecan uyandıran gelişme!

Yargı dizisinin yeni sezon ilk bölümüyle ilgili heyecan uyandıran gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yargı dizisiyle buluşmaya az kaldı! Eylül ayının ilk haftasında ekranda olması bekleniyor yapımın. Kanal D ekranlarının geçtiğimiz sezondaki en çok konuşulan ve hızlı çıkış yapan dizisi olarak Yargı, yeni sezonda da yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek bir yapım olarak görülüyor.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları dizinin sezon finali herkesi çok sarsmıştı. Bir kaç bölüm önce ‘6 ay sonra’ notuyla kısa kısa verilen görüntüler, sezon finalinde son bir kaç dakikalık sahnelerle izleyiciyi şoke etmiş ve 2. sezona olan merakı da arttırmıştı.

Sezonun son bölümünde Ceylin ve Ilgaz’ın yeniden evlenmesi büyük heyecanla izlenirken, 6 ay sonrasında Ceylin’in bir kişiyi öldürdüğü ve Eren’in onu yakalayarak önce Adli Tıp’a daha sonra Emniyet’e götürdüğü görülmüştü. Üstü başı kan olan Ceylin’in gözleri yaşlı, şok içindeki hali şaşırtmış ama en çok da Eren’in “Ilgaz Kaya’yı niye öldürdün?” sözleri büyük şoka uğratmıştı.

Yargı dizisinin yeni sezon ilk bölümüyle ilgili heyecan uyandıran gelişme! 8

Yeni sezonda Ilgaz ve Ceylin’in ikinci kez evlenmelerinin ardından 6 ay içinde ne yaşandığı, Ceylin’in neden Ilgaz’ı öldürdüğü sorusunun yanıtını bulması bekleniyor. Dizinin senaristi Sema Ergenekon, usta kalemiyle her hafta izleyenlerin hiç beklemediği sorular ve yanıtlarla heyecanla izlenen Yargı’nın yeni sezon bölümlerinin yazımına bir süre önce başlamıştı.

Ergenekon, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla diziye olan merakı arttırırken, yeni sezonun ilk bölümünü yazmaya başladığı mesajıyla da dikkatleri çekmişti.

Yargı dizisinin yeni sezon ilk bölümüyle ilgili heyecan uyandıran gelişme! 9

Son yaptığı paylaşımda ise 2. sezon 1. bölümü gecenin 3’ünde bitiren ve paylaşan Ergenekon, heyecanı daha da katladı. Yargı dizisi, bazı oyuncuların ayrılığı ile birlikte sezona başlayacak. Dizide Neva karakterine hayat veren Başak Gümülcinelioğlu da bunlardan birisi. Diziye yeni katılan isimlerin de olması bekleniyor. Yine şaşırtan bölümlerle Yargı’nın Eylül ayının ilk haftalarında başlama ihtimali de Sema Ergenekon’un 1. bölümü yazıp bitirdiğini paylaşmasıyla anlaşılmakta.

Yaz döneminde Disney Plus’ın Avcı dizisinde rol alan Pınar Deniz’in de çekimlerinin tamamlanmak üzere olduğu ve böylelikle bir kaç hafta içinde de Yargı’nın çekimlerine başlayacağı tahmin ediliyor…