Ana sayfa Sinema Tamirhane filmini Bülent Şakrak yazdı, Erkan Kolçak Köstendil yönetiyor, kadrosu yıkılıyor!

Tamirhane filmini Bülent Şakrak yazdı, Erkan Kolçak Köstendil yönetiyor, kadrosu yıkılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncular kamera arkasına geçti ve Tamirhane isimli film için kolları sıvadı! Çukur dizisinde oynadığı Vartolu karakteri ile fenomen bir role imza atan Erkan Kolçak Köstendil, daha önce dijitalde bazı yönetmenlik denemeleri yapmıştı. Bu kez bir sinema filminin yönetmenliği için kolları sıvadı! Üstelik hikayeyi yazan kişi de aynı zamanda dayısı olan ünlü oyuncu Bülent Şakrak!

İki ünlü ismin imza attığı filmde rol alan isimler ise hepsi birbirinden iddialı kişilerden oluşuyor! Filmin kadrosu şöyle:Nejat işler, Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Yaren Alaca ve Erkan Can…

Bir süredir hazırlıkları süren filmin çekimleri yakın zamanda başladı. Merve Dizdar, dizinin çekimleri öncesinde  bir araya gelen oyuncuların fotoğraflarını instagram sayfasından paylaşan isimler arasındaydı.

Tamirhane filmini Bülent Şakrak yazdı, Erkan Kolçak Köstendil yönetiyor, kadrosu yıkılıyor! 10

Yapımcılığını Sky Films, Dentsu Türkiye, Kumbara film, ASC Films ve idpro’nun üstlendiği film büyük bir heyecanla bekleniyor. Yönetmen Erkan Kolçak Köstendil, filmle ilgili olarak şu sözleri sarfetmekte: “Senaryosu gereği soluksuz ve kesintisiz oyunculukların adeta bir tiyatro sahnesindeymişçesine akıp gittiği, komedisi ve aksiyonu bol bir film olacak.”

Erkan Kolçak Köstendil’in ilk yönetmenlik çalışması da olan ‘Tamirhane’ adlı sinema filminde yetiştirme yurdunda büyüyen iki kader kardeşi ‘Yılmaz’ ve ‘Müjdat’ın kendilerine kalan bir tamirhanede yaşadıkları anlatılıyor.

Tamirhane filmini Bülent Şakrak yazdı, Erkan Kolçak Köstendil yönetiyor, kadrosu yıkılıyor! 11

Filmin hem yönetmeni hem de oyuncusu olan Erkan Kolçak Köstendil, yaptığı açıklamada şunları söylüyor: “Tamirhane’nin içinde bulunduğumuz çağı küçük bir oto tamirhanesinin içine sığdırıp anlatan ve onlarca soru sorduran bir kara komedi olduğunu söyledi. Manevi babalarından miras kalan tamirhaneyi eski mahalle usülüne göre yürütmeye çalışan iki kardeşin hikâyesini anlatan Tamirhane’de izleyiciyi yer yer Yeşilçam’a götüren kısımlar olduğunu söyleyen Köstendil, “Senaryosu gereği soluksuz ve kesintisiz oyunculukların adeta bir tiyatro sahnesindeymişçesine akıp gittiği, komedisi ve aksiyonu bol bir film olacak ‘Tamirhane.”

Tamirhane filmini Bülent Şakrak yazdı, Erkan Kolçak Köstendil yönetiyor, kadrosu yıkılıyor! 12

Filmin konusu kısaca şöyle:

Manevi babaları ‘Erkan’ ve ‘Bülent’ten boya ve kaporta dükkanı miras kalıyor Yılmaz ve Müjdat’a Bir huysuz ihtiyarın arabasını iki sokak öteye bırakmak için çıktıkları yol, gece yarısı arabaya düz kontakt yapılırken onları gören ihtiyarın kalbinin dayanamaması ile hiç bilmedikleri bir yere çıkar.

Tamirhane filmini Bülent Şakrak yazdı, Erkan Kolçak Köstendil yönetiyor, kadrosu yıkılıyor! 13

Olaylar, ‘Yılmaz’ ve ‘Müjdat’ın ihtiyarın cesedini yakıt tankına koymalarını gerektiren bir noktaya gelir. Dükkanda araba boyamaya devam eden ikili, cesedin bulunduğu yakıt tankından alınan tinerle boyadıkları arabaların muhteşem gözükmeye başladığını fark ederler. İki sokak ötesi çok ilginç bir yere çıkmıştır.