Ana sayfa Sosyal Medya Sanmayın ki o pizzayı yedi! Nesrin Cavadzade bikinili fit görüntüsünün ardındaki sırrı notuyla verdi!

Sanmayın ki o pizzayı yedi! Nesrin Cavadzade bikinili fit görüntüsünün ardındaki sırrı notuyla verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Nesrin Cavadzade, ekrana en son Üç Kuruş dizisiyle gelmişti. Bir öncesi sezon ise Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veriyordu. Ani ayrılışı ile izleyiciyi üzmüştü ama bambaşka bir karakter olan Bahar ile yeniden ekranlara dönüşü, fanları için sevindirici bir gelişmeydi.

Sosyal medyada sıkı fanları olan Cavadzade’nin her yaptığı olay oluyor adeta! Oyuncunun rol aldığı dizileriyle kendisini takip eden hayranları aynı zamanda sosyal medyada da sıkı bir şekilde takip ediyor ve yorumlar yapıyorlar oyuncu hakkında.

Nesrin Cavadzade, rol aldığı diziler ve sinema filmleri kadar güzelliği ile de beğeni topluyor. Her zaman ince, zarif, fit görüntüsü ile dikkatleri çeken Cavadzede, hayranlarının bu yönüyle de övgülere boğduğu bir isim.

Bir süre önce aşk yaşadığı Gökhan Alkan ile ayrılığı ile de gündeme gelen Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisinin ardından yeni sezonda yine bir başka yapımla ekrana dönecek mi henüz net değil. Oyuncu, şu sıralar sıcak yaz günlerinde tatil yapıyor.

Bir grup arkadaşı ile birlikte tatile çıkan oyuncunun plajdaki paylaşımları dikkat çekti. Elinde kadehle poz veren Nesrin Cavadzade, bikinili pozuyla beğeni topladı.

Sanmayın ki o pizzayı yedi! Nesrin Cavadzade bikinili fit görüntüsünün ardındaki sırrı notuyla verdi! 7

Her zamanki gibi yine son derece fit bir görüntüsü olan oyuncunun önündeki patates kızartması ve pizza ise dikkat çekti. Bu yiyecekleri yiyip nasıl fit kaldığı ise görenleri ilk anda düşündüren bir soruydu.

Ancak Nesrin Cavadzade, durumun hiç de göründüğü gibi olmadığını fotoğrafa düştüğü notla gösterdi. Oyuncu, “Pizzayı yemiyorum, bakıyorum sadece” notuyla, kilo almamak için nefsine hakim olduğunu da ortaya koymuş oldu…