Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yargı dizisinin yurt dışı başarılarına yenileri ekleniyor!

Yargı dizisinin yurt dışı başarılarına yenileri ekleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üçüncü sezonu heyecanla beklenen dizilerden birisi de Yargı… Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin muhteşem uyumu ve güçlü bir hikayenin ortaya konması ile birlikte Yargı dizisi çok önemli projelerin başında geliyor.

Senarist Sema Ergenekon’un her bölümde ortaya koyduğu sürpriz sahneler ile iki sezon boyunca hep gündemde olan Yargı dizisi, güçlü hikayesi ile yurt dışında da önemli başarılara imzasını atıyor. Family Secrets ismiyle yurt dışına satışa yapılan Ay Yapım’ın başarılı dizisi için birbiri ardına güzel haberler geliyor.

Üçüncü sezon hazırlıklarının birkaç gün içinde başlaması beklenen Yargı dizisi için bir başarı haberi de Latin Amerika’dan geldi. Güney Amerika ülkelerinde yayınlandığından bu yana büyük ilgi görmekte olan Yargı dizisi, HBO Max kanalının en çok izlenen yapımlarından birisi haline geldi.

Ağustos ayında da yine tüm yapımlar arasında en çok izlenen proje “Secretos de Familia” ismiyle Latin Amerika’da yayınlanmakta olan Yargı dizisiydi…

HBO Max kanalında Temmuz ayında da en çok izlenen dizinin Yargı olduğunu hatırlatalım.

Özellikle Brezilya’da en çok izlenen dizilerden birisi haline gelen Yargı, Arjantin ve Şili’de ise listede ikinci sıraya kadar çıkmıştı. Kolombiya, Meksika gibi ülkelerde de izleyici sadakatini sağlayan Yargı dizisi, yurt dışı başarılarıyla da adından konuşturan bir Türk dizisi olarak öne çıkıyor.