Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını dizisinin fragmanına gösterilen ilgi, ikinci sezon heyecanını anlatmaya yetiyor!

Yalı Çapkını dizisinin fragmanına gösterilen ilgi, ikinci sezon heyecanını anlatmaya yetiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı, çok iddialı bir hikaye ve güçlü bir oyuncu kadrosunu bir araya getiren Yalı Çapkını dizisinde ikinci sezon hazırlıkları devam ediyor.

Yaz döneminde dinlenen dizi ekibi yeniden bir araya geldi. Senaryo yenilendi, bazı oyuncular ekipten ayrıldı, bazı isimler ise kadroya dahil oldu. Yalı Çapkını dizisinde üst üste paylaşımlar ile ikinci sezon heyecanı da izleyiciler tarafından hissedilmeye başlandı.

15 Eylül Cuma akşamı yeni sezonu başlaması beklenen Yalı Çapkını dizisinin yayınlanan fragmanına da ilgi büyük oldu. 2 gün içinde youtube ortamında 5 milyondan fazla izlenme elde edildi. Diğer sosyal medya paylaşım siteleri ile birlikte 10 milyondan fazla izlenmeye ulaşan Yalı Çapkını dizisinin fragmanına gösterilen ilgi, dizi hayranlarının merakını ve heyecanını ortaya koyuyor.

Trend videolar listesinde ikinci sırada bulunan Yalı Çapkını dizisi, youtube’da en güçlü etkileşimi yaratan dizi projelerinin başında geliyor.

Ferit ile Seyran arasında neler yaşanacağını heyecanla bekleyenler, fragman ile heyecanlandı ve sosyal medyada yeni sezon için çok olumlu paylaşımlar yapılmaya devam ediyor.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun yaz başında birlikte tatil yapmaları, aşk görüntüleri ise unutulmadı ama dizinin hayranlarının yorumlarına bakılır ise, magazinsel konulardan daha çok hikayedeki değişimi daha çok merak ettikleri görülüyor.