Ana sayfa Sosyal Medya Ersin Arıcı şaşkın, işte Yalı Çapkını setinde son durum!

Ersin Arıcı şaşkın, işte Yalı Çapkını setinde son durum!

tarafından ker_def

Yalı Çapkını dizisinde Abidin karakterini canlandıran Ersin Arıcı, açıklamaları ile yine gündemde yer aldı. İkinci sezon için çekimlere başladıklarını anlatan oyuncu, “Önümüzdeki haftalarda yayına başlarız” diyerek dizinin yakında izleyicilerin karşısına çıkacağını ifade etti.

15 Eylül Cuma akşamı yeni sezondan ilk bölümünün yayınlanması beklenen Yalı Çapkını dizisinde büyük değişiklikler yaşandı. Hikayenin farklılaşacağına yönelik basında çok fazla bilgi yer alıyor. Bu nedenle de dizi hayranları yeni sezonu daha da bir heyecanla bekliyor.

Binnur Kaya gibi usta bir ismin diziye katıldığının ortaya çıkması heyecanı artırırken, Tarık Emir Tekin’in de dizinin yeni sezonunda iddialı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak olması diziye yönelik ilgiyi de artıran bir gelişme oldu.

Dizinin yaz arası verdiği dönemde aşk haberleri ile gündeme gelen Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisinin, yeni sezon için sette tartıştıkları yönünde bir iddia da ortaya atılmıştı.

Ersin Arıcı’ya bu iddia soruldu. Oyuncu, “Ben ne diyeyim şimdi, nereden bileyim” diyerek konuyu kapattı.

Yeni sezonda izleyicileri çok heyecanlı bölümler beklediğini anlatan Ersin Arıcı, “Her şey yolunda. Ekip olarak çalışıyoruz. Bu sorunun bana yöneltilmesini de anlamadım” dedi.