Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisiyle setlere dönen Şükran Ovalı, şimdi de okul arkadaşları ile aynı projede buluştu!

Yargı dizisiyle setlere dönen Şükran Ovalı, şimdi de okul arkadaşları ile aynı projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, 1985 yılında İzmir’de dünyaya geldi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimleri alarak sektöre adım attı. 2006 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde hem sinema filmlerinde hem de dizilerde çok başarılı işlere imzasını atan Şükran Ovalı, geniş bir hayran kitlesinin de desteğini kazandı.

Bir ara dizilere ara veren ve sadece küçük rollerde yer alan Şükran Ovalı, hayranlarını çok özletmişti. Oyuncu, 2016 yılından sonra Ufak Tefek Cinayetler dizisinde konuk oyuncu olmasının yanı sıra Menajerime Ara dizisinde de yine tek bölümde konuk olarak ekranda yer aldı.

2022 yılı itibariyle ise Yargı dizisinin kadrosuna katılarak hayranlarını çok mutlu eden oyuncu, Savcı Derya karakteriyle yeniden ekranlara etkili bir dönüş yaptı. Çok başarılı geçen Yargı dizisinin ilk sezonuna önemli katkılarda bulunan oyuncu, yaz döneminde ise bir süre dinlendikten sonra Cenazemize Hoş Geldiniz isimli sinema filminin kadrosunda yer alarak yeniden sete çıktı.

Yargı dizisiyle setlere dönen Şükran Ovalı, şimdi de okul arkadaşları ile aynı projede buluştu! 7

Yargı dizisinin ikinci sezon çekimleri öncesinde sinema filmi için sete çıkacak olan Şükran Ovalı, okuma provasında ise ekip arkadaşları ile bir araya geldi.

Kubilay Aka, Sinem Ünsal, Reha Özcan gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı filmin senaryosunu oyuncu Gonca Vuslateri, gerçek bir hikayeden yola çıkarak yazdı.

Filmde ayrıca Gonca Seda Altuner de bulunuyor. Hem Gonca Vuslateri hem de Gonca Seda Altuner, Şükran Ovalı’nın okul arkadaşı olduğu için bu buluşma 3 isim için de değişik bir duyguyu barındırıyor.

Şükran Ovalı, “Film çok güzel, içimize sindi. Okul arkadaşım Gonca’nın yazdığı, okul arkadaşım Gonca Seda var. Çok güzel bir ekip var. Bayağı güzel bir ekip olduk. Okuma provası yaptık, birbiri ile tanışmayanlar tanıştı” diye konuştu.

Yargı dizisinin Mayıs sonunda sezon arası vermesinin hemen ardından tatile çıkan Şükran Ovalı, bu süreçte iyi bir dinlenme dönemi geçirdiğini anlattı.

Yargı dizisinin ikinci sezonunda ekip ile birlikte yol almaya devam edecek olan Şükran Ovalı, çekimlerin Ağustos sonunda başlayacağını duyurdu. Oyuncu, Eylül ayında ise dizinin ikinci sezonunun başlayacağını sözlerine ekledi.

Gonca Vuslateri de çok güzel bir oyuncu kadrosunun buluştuğunu, provaların da çok enerjik geçtiğini söyledi.