Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisi Mert Ramazan Demir’e hayatının en önemli fırsatını sunuyor!

Yalı Çapkını dizisi Mert Ramazan Demir’e hayatının en önemli fırsatını sunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi Star TV’nin yeni sezonda büyük başarılar beklediği bir dizi konumunda. Son yıllarda Star TV’nin diziler konusunda yaşadığı büyük sorunları bu sezon çözmek ve ortaya çok başarılı hikayeler koymak adına yaptığı büyük çıkışın ilk ürünü Yalı Çapkını dizisi olacak.

Gaziantep’te çekimleri başlayan dizinin başrolünde Afra Saraçoğlu’nun partneri olarak Mert Ramazan Demir’in seçilmiş olması ilk başlarda izleyicileri şaşırtmıştı. Afra Saraçoğlu’nun çok daha popüler bir isim ile partner olması beklenirken, Mert Ramazan Demir’in seçilmesinin nedeni hep merak edildi.

Çıplak isimli dizideki Cem karakteri ile 2020 yılında setlere adım atan genç oyuncu, ayrıca Afra Saraçoğlu’nun da başrolünde yer aldığı Öğretmen isimli Fox TV dizisinde Ateş karakterini canlandırmıştı.

Ölüm Zamanı isimli dizide Ayhan olarak da izlediğimiz genç oyuncu, Şahmaran isimli dizinin kadrosuna da seçildi. Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu adına bu yapımın kariyerinde büyük çıkış sergilemek adına çok önemli bir proje olduğunu söylemek gerekiyor.

Yalı Çapkını dizisi Mert Ramazan Demir'e hayatının en önemli fırsatını sunuyor! 13

Çetin Tekindor gibi usta bir ismin de kadrosunda yer aldığı dizide Afra Saraçoğlu kadın başrol olarak iyi bir seçim olarak duruyor. Mert Ramazan Demir ise dizi başladıktan sonra ortaya koyacağı performansa göre değerlendirilecek bir isim.

Dizinin ilk bölümlerinin çekimleri Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir uyumu hakkında da fikir verecektir. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda diziyi heyecanla bekleyen ama çıkacak sonuçtan çok emin olamayan bir izleyici kitlesi olduğu gözüküyor.

Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak gibi isimler de dizinin kadrosunda yer alıyor.

Yalı Çapkını dizisi Mert Ramazan Demir'e hayatının en önemli fırsatını sunuyor! 14

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. Dizinin Gaziantep’ten sonra İstanbul çekimlerinin başlaması bekleniyor.

Eylül ayında başlaması beklenen Yalı Çapkını dizisinin başarısını etkileyecek en önemli noktalardan birisi de Ferit ve Seyran karakterlerinin uyumu ve izleyiciler nazarında güçlü bir etki yaratması hali…

Şayet Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir bu uyumu sergileyebilir ise, dizinin senaryosunun da gücüyle Yalı Çapkını kış sezonunun en popüler projelerinden birisi olabilir.