Ana sayfa Dizi Haberleri Herkesin hayatına dokunan Zeytin Ağacı tüm dünyanın dikkatini çekti!

Herkesin hayatına dokunan Zeytin Ağacı tüm dünyanın dikkatini çekti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin alternatif tedavi yöntemlerinden biri olan aile dizimini konu edinen Zeytin Ağacı, sıra dışı hikayesiyle tüm dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizi Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Diziler kategorisinde yükselişini sürdürüyor.

Geçen yaz Ayvalık’ta çekilen ve Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak’ın başrolünde yer aldığı dizi, pek çok kişinin hayatına dokunan bir hikaye olarak da gönüllerde yer etmeyi başardı. Ailemizin geçmişinin geleceğimizi etkileyip etkilemeyeceğini anlatan dizi herkesin hayatına dokundu.

Zeytin Ağacı bu yüzden sadece Türk izleyicinin değil tüm dünyadan izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Bu başarısı izlenme oranlarına da yansıdı. Öyle ki Zeytin Ağacı, Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesinde 22 Milyon saat izlenme ile 3.haftasında 3.sırada yer alırken toplam izlenmesi 70 Milyon saati aştı. Bu da demek oluyor ki Zeytin Ağacı tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başardı.

Herkesin hayatına dokunan Zeytin Ağacı tüm dünyanın dikkatini çekti! 7

Şu ana kadar hiçbir Türk dizisinin başaramadığını başarıyor Zeytin Ağacı dizisi! 8 bölümlük dizi, Netflix’in farklı ülkelerdeki aboneleri tarafından da beğeni toplarken, İngiltere’de Netflix Top 10 listesine giren ilk Türk dizisi olarak özel bir ünvanı aldı.

Nuran Evren Şit’in hikayesini yazdığı Zeytin Ağacı dizisi, özellikle aile dizilimi konusuyla izleyenlerde büyük merak uyandırdı. Dizide uzun yıllardır dostlukları süren 3 kız arkadaştan birinin kansere yakalanması sonrasında İstanbul’dan Ayvalık’a yerleşmesi ve burada tanıştığı Zaman isimli ilginç bir adamdan aldığı eğitimlerle hayatının değişmesi anlatılıyor.

Zeytin Ağacı dizisinin finalinde aslında hikaye bitmedi. Dolayısıyla hikayenin tamamlanmaması ve dizinin bu kadar ilgi görmesi ikinci sezonun çekilme ihtimalini güçlendiriyor. Zeytin Ağacı dizisini çok sevenler şimdi ikinci sezonla ilgili gelecek haberi bekliyor.