Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı hayranları, Pınar Deniz’in Aşkın Kıyameti filmine ilginç bir tepki vermeye başladı!

Yargı hayranları, Pınar Deniz’in Aşkın Kıyameti filmine ilginç bir tepki vermeye başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son günlerin gündemden düşmeyen ismi Pınar Deniz, Yargı ile başlayan fırtınalı bir süreç yaşıyor. Kanal D’nin sezonda reyting rekorları kıran dizisi Yargı’daki Ceylin karakteri ile büyük beğeni topluyor. Oyuncu, sezon boyunca çok konuşuldu, aldığı ödüllerle birlikte övgülere boğuldu izleyenler tarafından.

Kaan Urgancıoğlu ile Netflix’in Aşk 101 dizisiyle başlayan partnerlikleri Yargı dizisi ile devam etti. Ekranda birbirlerine çok yakıştırılan iki oyuncu için bu hem güzel hem de zaman zaman izleyici açısından can sıkıcı bir duruma dönüşebiliyor!

Zira iki oyuncuyu başka dizilerde ya da filmlerde farklı oyuncularla bir arada düşünememek gibi bir durum yaşıyor izleyiciler! Ceylin ve Ilgaz olarak o kadar çok benimsenmişler ki bu durum, Pınar Deniz’in Netflix için çekilen ve yakında gösterilmeye başlanacak olan Aşkın Kıyameti filminin yayın tarihinin açıklanmasıyla daha çok konuşulmakta!

Şu sıralar Disney Plus için çekilen Avcı dizisinde bir seri katili oynamaya başlayan Pınar Deniz, anlaşılan izleyici için Ceylin algısını biraz zor yıkacak! Farklı rollerde, farklı projelerde, farklı oyuncularla rol alan Pınar Deniz, oyunculuktaki başarısını ortaya koyarken, Yargı’daki karakteri ise kendisini kovalayacak bir süre anlaşılan!

Yargı hayranları, Pınar Deniz'in Aşkın Kıyameti filmine ilginç bir tepki vermeye başladı! 7

Geçtiğimiz Antalya Olimpos’ta çekilen Aşkın Kıyameti filminin tanıtımı yayınlandı. Netflix’ten filmin yayın tarihi de 20 Haziran olarak açıklandı. Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı ile başrolde rol alıyordu Pınar Deniz. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği filmin yayını merakla bekleniyordu ama Pınar Deniz’in sezon boyunca Ceylin olarak izleyicinin hafızasına kazınması, Aşkın Kıyameti filmi için ilginç yorumları da beraberinde getirdi!

Aşkın Kıyameti filminde Pınar Deniz’in partnerini Boran Kuzum oynuyor. Başarılı oyuncu ile Pınar Deniz’in partnerliği, henüz film yayınlanmamış olsa da izleyici tarafından biraz zor kabullenilecek gibi görünüyor…

Filmin tanıtımı aslında büyük heyecan yaşattı. Fakat yine de kimi izleyenlerden gelen yorumlar da dikkatlerden kaçmıyor! Tanıtımı izleyen kimi sosyal medya kullanıcıları, Pınar Deniz’in yanında Kaan Urgancıoğlu’ndan farklı bir partneri görmekten hoşlanmadıklarını ortaya koyuyorlar yorumlarıyla.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği filmde Pınar Deniz yoga kampına gelen hippie görünümlü şarkıcı bir genç kız olan Lidya’yı oynarken, Boran Kuzum da arkadaşının zoruyla yoga kampına gelen Lidya’ya aşık olan bir gence hayat veriyor. Çift arasında fırtınalı bir aşk yaşanıyor.

Görünen o ki Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun uyumlu ekran birliktelikleri, bir başka partner konusunda izleyiciyi hayli zorlayacak! İzleyicilerin Pınar Deniz ve Boran Kuzum partnerliği için yaptıkları ilginç yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz…

Pınar Deniz’li Aşkın Kıyameti’ne çok az kaldı. Ancak izleyicinin küçük bir sorunu var! 76 Pınar Deniz’li Aşkın Kıyameti’ne çok az kaldı. Ancak izleyicinin küçük bir sorunu var! 77