Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ah Nerede dizisiyle ünlü bir oyuncu yeniden setlere dönüş yapıyor!

Ah Nerede dizisiyle ünlü bir oyuncu yeniden setlere dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yeni sezonda yayınlanacak olan Ah Nerede isimli dizi için büyük bir emek harcandı. Dizinin ön hazırlıkları yapıldı ve çekimlere de başlandı. Türk Sineması’nın çok sevilen Ah Nerede filminin dizi versiyonunun yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Dizi için seçilen oyuncular dikkatleri çekiyor. 1975 yılında çekilen Ah Nerede filminde Tarık Akan ile Gülşen Bubikoğlu başrolleri paylaşmıştı. Dizi versiyonunda ise Nil Keser ile Oktay Çubuk ikilisini başrolde göreceksiniz.

Ah Nerede’nin oyuncu kadrosunda çok dikkat çeken isimler var. Tarık Pabuççuoğlu , Ayşe Kökçü, Derya Alabora , Korhan Herduran, Batuhan Sert, Asena Keskinci, Ahsen Türkyılmaz gibi önemli oyuncular ile anlaşmalar yapıldı. Hikayede yer alacak isimlerden birisi de Ferit Aktuğ… Ünlü oyuncuyu birçok dizi hayranı Kavak Yelleri’nin Metin Kaygısız’ı olarak hatırlıyor.

Ah Nerede dizisiyle ünlü bir oyuncu yeniden setlere dönüş yapıyor! 8

2002 yılından bu yana setlerde yer alan Fetih Aktuğ, son 5 yıllık dönemde Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Taylan’ı ve Sefirin Kızı dizisinin Bora’sı olarak televizyon ekranında yer aldı. Bunun dışında sinema filmleri ile izleyicilerin karşısına çıkan Ferit Aktuğ, aldığı karar ile yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor.

Ah Nerede dizisinde Ali karakterini canlandıracak olan Ferit Aktuğ’un da gelişi ile birlikte dizinin oyuncu kadrosu da güçlenmiş oldu.

Zehra ve Ferit karakterlerinin tamamen farklı bir hayat görüşüne sahip olmalarına rağmen, ortak çıkarları için aynı yolda yürümek zorunda kalmaları aynı zamanda bir aşkın da habercisi olacak.

Ah Nerede dizisiyle ünlü bir oyuncu yeniden setlere dönüş yapıyor! 9

Geleneksel bir aileye mensup olan ve ailesi tarafından da hayırsız evlat olarak görülen Ferit karakterinin çapkınlığı noktasında Oktay Çubuk’un performansı çok önemli olacak.

Zehra karakteri ise Tıp fakültesini yarıda bırakan ve pastanede garsonluk yapan, sıradan bir hayatı olan genç bir kadın. Onun hayatı da okula dönme fırsatı yakalaması ile değişecek ve Zehra ile Ferit’in karşılaşmaları da eğlenceli ve aşk dolu bir hikayeye dönüşecek.