Ana sayfa Sosyal Medya Yargı ve Oğlum dizisinin yıldızları deniz sezonunu birlikte açtı!

Yargı ve Oğlum dizisinin yıldızları deniz sezonunu birlikte açtı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların iki ünlü ismi, yakın dostlar Şükran Ovalı ve Songül Öden tatil sezonunu birlikte açtı.

Kanal D’nin Yargı dizisine sezon ortasında  ‘Savcı Derya’ karakteriyle dahil olan ve kısa sürede izleyici tarafından takdir gören oyuncu Şükran Ovalı futbolcu eşi Caner Erkin, kızı Mihran Ela ve meslektaşı Songül Öden ile birlikte tatile çıktı.

Show TV’deki Oğlum dizisi final yapan Songül Öden de tatilde Şükran Ovalı ve ailesine eşlik etti. İki ünlü ismin deniz kenarındaki pozları hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Yargı ve Oğlum dizisinin yıldızları deniz sezonunu birlikte açtı! 9

2018 yılında kızı Mihran Ela’yı kucağına alan Şükran Ovalı bikinili pozlarını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Sezon boyunca çalışıp yorulan ikili güneşin ve denizin tadını çıkardı.

Nerede tatil yaptığını belirtmeyen Şükran Ovalı’nın paylaşımlarına; Hilal Saral, Songül Öden ve Pelin Öztekin gibi ünlü isimler yorum yaptı.

Yargı ve Oğlum dizisinin yıldızları deniz sezonunu birlikte açtı! 10

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu Şükran Ovalı ve futbolcu Caner Erkin, kızları Mihran Ela ile birlikte verdikleri pozlarla hayranlarını mest ettiler.

Şükran Ovalı, Eylül ayında Yargı dizisinin ikinci sezonunda yeniden izleyici karşısına çıkacak. Tatilde bol bol dinlenen güzel oyuncu, kızıyla da vakit geçirme imkanı buldu.

Yargı ve Oğlum dizisinin yıldızları deniz sezonunu birlikte açtı! 11