Ana sayfa Sosyal Medya 1 yıldan fazla süren ayrılık yetti! Neslihan Atagül hayranlarını bir değil iki kez şaşırtacak!

1 yıldan fazla süren ayrılık yetti! Neslihan Atagül hayranlarını bir değil iki kez şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ayları ile birlikte Neslihan Atagül ismini daha çok konuşacağımız belli oluyor. Ünlü oyuncuyu en son Sefirin Kızı dizisinde izleyen hayranları, uzun bir bekleme sürecinin ardından yeni projeleriyle yeniden gündeme gelmesinden çok memnun.

Kocası Kadir Doğulu’nun hem yapımcısı hem de başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisiyle birlikte Neslihan Atagül’ün yeniden ekrana dönecek olması harika bir haberdi. Star TV ekranında Eylül ayında başlaması beklenen dizi için Temmuz ayında ekibin sete çıkması bekleniyor. Ancak Neslihan Atagül’ün dizi çekimlerinden önce bir başka projesi daha var.

Macide karakteri ile yakında hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşayan oyuncu, kendisine gelen teklifler arasından bir sinema filmini de kabul etti. Ah Belinda isimli yeni filmin yapımcısı OGM Pictures. Son dönemde dizileri ile öne çıkan yapımcı Onur Güvenatam’ın önem verdiği Ah Belinda filminin başrolü olmayı kabul eden Neslihan Atagül, hayranlarına ikinci sürprizini yapmış oldu.

1 yıldan fazla süren ayrılık yetti! Neslihan Atagül hayranlarını bir değil iki kez şaşırtacak! 8

Deniz Yorulmazer’in yönetmen olarak yer alacağı filmin çekimlerinin kısa bir süre içinde başlaması gerekiyor. Zira Neslihan Atagül’ü özellikle Temmuz ayından itibaren çok zorlu bir dizi süreci bekliyor… Bu arada Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti, dizi çekimleri öncesinde Güney Amerika’ya gitmeye niyetlenmişti.

Geçtiğimiz hafta yaptıkları açıklamayla Güney Amerika’dan kendilerine gösterilen ilgiye karşılık vermek için bir tur planladıklarını anlatan çift, dizi çekimleri öncesinde veya boşluk buldukları bir zamanda bunu gerçekleştirebileceklerini söylemişti.

Neslihan Atagül’ün yeni sinema filmi projesi ile Güney Amerika seyahatinin de ileri bir tarihte yapılması bekleniyor.

Hakan Bonomo’nun günümüze uyarladığı Ah Belinda isimli filmde başarılı oyuncuyu Sevilay karakterinde izleyeceksiniz.

Necip Memili’nin de başrolünde yer alacağı sinema filminin çekimlerinin Haziran ayının sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

1 yıldan fazla süren ayrılık yetti! Neslihan Atagül hayranlarını bir değil iki kez şaşırtacak! 9

Türk Sineması’nın önemli projelerinden olan Ah Belinda filminde Müjde Ar ile Yılmaz Zafer başrolde yer aldı. 1986 yılında çekilen filmde Macit Koper, Füsun Demirel, Tarık Papuççuoğlu gibi ünlü isimler de bulundu. Filmin hikayesi şöyle:

Müjde Ar’ın canlandırdığı Serap, modern ve başarılı bir tiyatro oyuncusudur. Pişirmek, temizlik ve çocuk doğurmaktan ibaret olan kadına biçilmiş geleneksel rolü hor görmekte, dönemin şartlarına nazaran Avrupai bir yaşam sürmektedir.

İlk defa bir reklam filminde oynamayı kabul eder. Piyasaya yeni sürülen Belinda isimli şampuanın reklamında Naciye isimli, iki çocuklu, tipik bir ev kadınını canlandıracaktır.

Çekimler esnasında boyut değiştirerek birden kendini Belinda reklamındaki Naciye olarak bulur. Erkek arkadaşı Suat dahil kimseyi Serap olduğuna inandıramaz. Israrlı açıklamaları fayda etmez ve kendini akıl hastanesinde bulur. Tam yeni hayatını kabullenmeye başlamışken önceki hayatına geri döner.