Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral ve İsmail Demirci’nin aşk pozuna beğeni yapan isim dikkat çekti!

Hande Soral ve İsmail Demirci’nin aşk pozuna beğeni yapan isim dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü çift Hande Soral ve İsmail Demirci, uzun süren beraberliklerinin ardından 2017 yılında dünya evine girmişlerdi. İki ünlü isim, mutlu evlilikleriyle dikkat çekmekte. Soral ve Demirci çifti, işleri nedeniyle uzun zaman ayrı kalmışlardı. Şimdilerde yeni doğacak bebeklerinin heyecanı ile birlikteliklerinin keyfini sürüyorlar.

Bilindiği gibi İsmail Demirci, iki sezon boyunca devam eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol almıştı. Aslıhan Güner ile başrolde yer aldığı dizi, Ordu’da çekiliyordu. Karadeniz’in muhteşem manzaraları eşliğinde çekilen romantik komedi dizisinde Demirci ve Güner de ekran partnerleri olarak çok sevilmişlerdi.

Hande Soral ve İsmail Demirci'nin aşk pozuna beğeni yapan isim dikkat çekti! 8

Kamera arkasında ise Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, kamera arkasında da iyi anlaştıklarını zaman zaman sosyal medyada birbirlerine yaptıkları atıflarla da gösteriyorlardı. Aynı zamanda Aslıhan Güner, Demirci’nin eşi Hande Soral’a da göndermeler yapıyordu kimi zaman.

İsmail Demirci ve Hande Soral, geçtiğimiz günlerde kutlanan 14 Şubat nedeniyle birlikte fotoğraflarını instagram’dan paylaştılar. Doğacak oğullarını bekleyen ikilinin verdiği aşk pozu, hayranları tarafından da büyük beğeni topladı.

Hande Soral ve İsmail Demirci'nin aşk pozuna beğeni yapan isim dikkat çekti! 9

“Seni seviyorum” notuyla 14 Şubat günü yaptığı paylaşımda Hande Soral’ın karnının da iyice büyüdüğü görülmekte. Binlerce beğeninin geldiği fotoğrafa, Aslıhan Güner’in de beğeni yaptığı görülmekte. Güner, birlikte başarılı bir iş ortaya koydukları meslektaşı İsmail Demirci’nin bu mutluluk fotoğrafına kayıtsız kalmamış…