Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’dan Senden Daha Güzel’e dev transfer!

Yargı’dan Senden Daha Güzel’e dev transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçen sezona damgasını vuran dizisi Yargı’nın bir oyuncusu yaz dizisi Senden Daha Güzel’e transfer oldu. Başarılı oyuncunun yeni dizide canlandıracağı rol büyük merak konusu.

Kanal D’nin bu sezon en başarılı işi olan Yargı sezonu reytinglerin zirvesinde kapatmıştı. Her bölümüyle tartışmalar yaratan dizinin başarılı bir oyuncusu Fox TV’nin yaz dizisi Senden Daha Güzel’in kadrosuna katıldı.

Yargı’nın iş bitirici avukatı Cüneyt’i canlandıran Hakan Dinçkol, önümüzdeki bölümden itibaren Senden Daha Güzel’in oyuncularından biri olarak karşımıza çıkmıştı. Yargı’da son derece kötü bir karakter olan Yekta’nın sağ kolu Cüneyt’i canlandıran Dinçkol, aynı zamanda Pınar Deniz’in hayat verdiği Ceylin’in eski sevgilisiydi.

Yargı’dan Senden Daha Güzel’e dev transfer! 7

40 yaşındaki başarılı oyuncu bugüne kadar Yuvamdaki Düşman ve Savaşçı dizilerinde rol aldı. Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdı. Dinçkol kariyerindeki en büyük çıkışı Yargı dizisindeki Cüneyt karakteriyle yaptı.

Fox TV’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel’in oyuncu kadrosuna katılan Dinçkol’un yeni sezonda Yargı’da devam edip etmeyeceği bilinmiyor. Dinçkol’un Senden Daha Güzel dizisinde canlandıracağı karakterle ilgili de bir açıklama yapılmadı.

Yargı dizisinde Cüneyt karakterini canlandıran oyuncu, 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2016 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Asla Vazgeçmem isimli dizide Fırat karakteri ile kariyerine adım atmıştı. Savaşçı dizisinde Turan karakterinde izlediğimiz oyuncu, Yuvamdaki Düşman ve Öğretmen isimli yapımlarda da kendisini gösterdi. 2020 yılında yayınlanan öğretmen dizisinin Harun’u olarak hatırlayacağınız Hakan Dinçkol, hayatının en özel rollerinden birisini de Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide oynamış oldu.