Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı’dan büyük transfer! Ünlü televizyoncu, Şansal Büyüka ile görüşüyor!

Acun Ilıcalı’dan büyük transfer! Ünlü televizyoncu, Şansal Büyüka ile görüşüyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Futbol yorumculuğunun duayen isimi Acun Ilıcalı’nın kanalında. Acun Ilıcalı bu yıl TV8.5 kanalını ‘futbol ağırlıklı’ bir yapı içinde değerlendirecek. Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Fırat Aydınus ve Murat Kosova gibi isimleri kadrosuna dahil etti. Ünlü televizyoncunun adı son olarak hem yazılı basının hem de ekranın duayen ismi Şansal Büyüka ile geçiyor.

TV Eleştirmeni Sina Koloğlu kulağına gelen haberlere göre, Acun Ilıcalı tarafından Şansal Büyüka’ya, cuma ve cumartesi ‘Maraton’ benzeri bir program teklifi yapıldığını belirtti.

Sina Koloğlu yazsısında; Şansal Büyüka’nın artık böyle bir program yapmak istemediğini belirtmesi durumunda ise  haftada bir tek kişilik bir ‘Haftalık değerlendirme’ programı yapabileceği yönünde görüş bildirdiği bilgisine ulaştığını söyledi. Öte yandan Koloğlu yazısında, şu an kesin bir durum olmadığına ancak karşılıklı görüşmelerin yapıldığına dikkat çekti.

Acun Ilıcalı'dan büyük transfer! Ünlü televizyoncu, Şansal Büyüka ile görüşüyor! 16

Sina Koloğlu TV8.5’da Acun’un sahibi olduğu Hulk City maçlarının da yayınlanması sürpriz olmaz ifadesini kullanarak; “Bu benim görüşüm, bir ön sezi de; Mehmet Demirkol. Ekranın ‘güvenilir yüzü’ olarak her daim öne çıkan bir isim. Edindiğim izlenim şu sıra Socrates’ te yazan Demirkol’u Acun’un kanalında görmek istediği isimlerden biri. Ekipte yer alırsa, sürpriz olmayacak” açıklamasını yaptı.