Ana sayfa Sosyal Medya Ali plajda… Hande Soral, minik oğlu Ali’yi ilk tatilinde böyle fotoğrafladı…

Ali plajda… Hande Soral, minik oğlu Ali’yi ilk tatilinde böyle fotoğrafladı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu çift Hande Soral ve İsmail Demirci, 2017 yılında evlenmişlerdi. Geçtiğimiz yıllarda İsmail Demirci’nin Ordu’da çekilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi nedeniyle uzun ayrılık süreçleri girmişti evliliğin arasına. Ancak setten fırsat buldukça İstanbul’a eşinin yanına gelen İsmail Demirci, dizinin final yapmasından sonra eski hayatına döndü.

Çift, uzun zamandır çocuk sahibi olmayı istediklerini ancak doğru zamanı beklediklerini söylüyorlardı. İşleri nedeniyle ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kalmışlardı. Demirci’nin Ordu’da dizi çektiği dönemde, Hande Soral da Adana’ya Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynamaya gitmişti.

Soral, dizide bir sezon yer aldı. Kendi isteğiyle daha fazla İstanbul’dan uzak kalmak istemeyen oyuncu, eşinin de dizisinin bitmesiyle evine döndü. İki oyuncu, bir süre sonra mutlu bir haberle gündeme geldiler. Bebek beklediği öğrenilen Hande Soral, bu güzel haberi instagram sayfasından aşağıdaki fotoğrafla vermişti.

Ali plajda... Hande Soral, minik oğlu Ali'yi ilk tatilinde böyle fotoğrafladı... 12

İkilinin evliliklerini taçlandıran bu güzel haberle birlikte Hande Soral, hayranlarından, takipçilerinden, sevdiklerinden pek çok ünlü ismin farklı tavrına karşılık bu süreci saklamadı ve hamilelik döneminde sık sık paylaşımlar yaptı. Hamileliğinde neler yiyip içtiğini, nasıl sporlar yaptığını paylaşarak, kendisi gibi hamile olan hayranlarına da tavsiyelerde bulundu oyuncu. Sonunda oğulları Ali Demirci, 30 Mayıs’ta dünyaya geldi.

Henüz yeni bir aylık olan oğulları Ali’nin yüzünü ise hiç göstermedi çift. Fakat bebeklerinin fotoğraflarını zaman zaman paylaşıyorlar. Ali’nin yüzü tam görünmese de babasının ya da annesinin, teyzesi Bensu Soral ya da dayısı Bedirhan Soral’ın kucağında görülüyor sık sık.

Ali plajda... Hande Soral, minik oğlu Ali'yi ilk tatilinde böyle fotoğrafladı... 13

Geçtiğimiz günlerde ilk ayını dolduran Ali’nin 1. ay kutlamasını da yapan Hande Soral, eşi ve oğlunun aşağıdaki fotoğrafını instagram’dan paylaşmıştı. Çiftin tatile gittikleri ve minik Ali’yi de plaja götürdükleri, Hande Soral’ın bir kaç gün önce yaptığı paylaşımlarına da yansıdı.

Ali plajda... Hande Soral, minik oğlu Ali'yi ilk tatilinde böyle fotoğrafladı... 14

Soral, hayatının ilk tatilini yapan oğlu Ali’yi plajda böyle görüntüleyerek oğlunun son halini paylaştı…

Ali plajda... Hande Soral, minik oğlu Ali'yi ilk tatilinde böyle fotoğrafladı... 15

Çiftin oğulları için şapka telaşı da aşağıdaki fotoğrafta yer alıyor…

Ali plajda... Hande Soral, minik oğlu Ali'yi ilk tatilinde böyle fotoğrafladı... 16

Oğulları ile ilk tatilini yapan Hande Soral, kısa bir dinlenme molası vermiş. Son pozunda da pembe elbisesi ile sahilde görülüyor oyuncu…

Ali plajda... Hande Soral, minik oğlu Ali'yi ilk tatilinde böyle fotoğrafladı... 17