Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’in depremzedeler için malzeme aldığını bir hayranı görüp paylaştı…

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’in depremzedeler için malzeme aldığını bir hayranı görüp paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sarsılan 10 ilimizdeki felaket sonrasında ünlü isimlerden gelen destekler de büyük dikkat çekiyor. Sosyal medya hesaplarından ilk anlardan itibaren milyonlarca insana ulaşma imkanı olan ünlü isimler, hiç durmadan yaptıkları paylaşımlarla destek vermeye çalıştılar.

Ailelerine ulaşamayan, göçük altında olup yardım isteyen, depremzede olarak kurtulan ama pek çok ihtiyacını karşılayamayan, yakınlarını kurtarmak için çırpınan insanların seslerini duyurmaya çalıştı oyuncular ve sanat camiasının diğer ünlü isimleri.

Tek yürek olarak gelen tüm yardım mesajlarını yayınlayarak günlerdir çabalayan isimler arasında Pınar Deniz de var. Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da Ceylin karakteri ile iki sezondur ekranda olan oyuncu, sosyal medya hesaplarından sürekli deprem bölgesi ile ilgili gerekli malzemeler, gelen yardım mesajları ve bilgileri paylaştı.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in depremzedeler için malzeme aldığını bir hayranı görüp paylaştı... 4

Oyuncunun aynı zamanda takipçilerine çeşitli mesajlar göndererek bazı arkadaşlarının yakınları için çağrıda bulunduğu görülürken, yaşanan olayın vahametinin görünende çok daha büyük olduğu, konuştuğu kişilerden öğrendiklerini aktardığı mesajlar da dikkat çekti.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in depremzedeler için malzeme aldığını bir hayranı görüp paylaştı... 5

Yardımların doğru yerlere ulaştırılması uyarılarını da yapan oyuncu, setlerin durdurularak karavan, jeneratör, ışık gibi deprem bölgesinde elzem olan malzemelerin gönderilmesi ile ilgili sosyal medyada ünlüler arasında yayılan kampanyaya destekleri de görüldü.

 

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in depremzedeler için malzeme aldığını bir hayranı görüp paylaştı... 6

Yargı dizisinin de yapım firması olan Ay Yapım’ın bu çağrıya ilk olarak ses vermesiyle oyuncu, aynı hassasiyeti tüm yapım şirketlerinden bekledikleri mesajını da yayınladı. Kimsenin şu anda dizi izlemeye ihtiyacı olmadığının altını çizen Pınar Deniz, “O insanlar zamanla yarışıyor, elimizden geleni yapmak zorundayız. Lütfen” diye konuştu.

Bu arada sadece sosyal medyadan destek vermek yerine maddi yardımlar da yaptığı, bir hayranının kendisini bir markette görmesinden sonra yaptığı bir paylaşımla anlaşıldı.

Pek çok ünlü ismin faal olarak yardım destek çalışmalarına katıldığı, maddi yardımlarla destek olduğu süreçte Pınar Deniz’in de kendi imkanları ile deprem bölgesine ulaştırılması için pek çok battaniye ve yorgan aldığı anlaşıldı.

Twitter’da Pınar Deniz’in bir hayranının yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz. Oyuncuyu Kağıthane’deki bir markette bazı eşyalar alırken gördüğünü belirtiyor…

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in depremzedeler için malzeme aldığını bir hayranı görüp paylaştı... 7