Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız seti durduruldu! Burcu Biricik kolları sıvadı, gönüllülerle birlikte deprem bölgesi için çalışıyor!

Camdaki Kız seti durduruldu! Burcu Biricik kolları sıvadı, gönüllülerle birlikte deprem bölgesi için çalışıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, yaşanan felaket sonrası kolları sıvayarak yardımlara destek olmaya başladı. Oyuncunun Şişli Belediyesi tarafından yürütülen yardım kampanyası sırasındaki görüntüleri, belediyenin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Aynı zamanda Camdaki Kız dizisinin oyuncusu Selma Ergeç’in de yer aldığı ekipten bazı kişilerle gönüllü olarak yardımları kolileyenler arasındaydı Biricik. Eşyaları tek tek elden geçirerek gelen malzemeler içinde sağlamlarını ayırıp deprem bölgesine gönderilmesine yardım eden oyuncu, elini taşın altına koyan pek çok ünlü isimden birisi.

Camdaki Kız seti durduruldu! Burcu Biricik kolları sıvadı, gönüllülerle birlikte deprem bölgesi için çalışıyor! 8

6 Şubat gecesi yaşanan ve merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan olan 7.7 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Tüm yurt genelinde yaşanan yardım ve destek çalışmalarına pek çok ünlü isim de dahil oluyorlar. Kimileri sahaya inerek birebir yardım topluyor, gelen yardımları istifliyor ya da deprem bölgelerinde ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.

Kimi ünlü isimler de binlerce takipçi sayısına sahip sosyal medya hesaplarından bilgiler paylaşıyor, depremzedelerden gelen mesajları, göçük altında olanlardan gelen konum bilgilerini yayınlıyor ve bölgeye gerekli olan malzeme listelerini, nerelere yardım yapılabileceğini aktarıyorlar.

Camdaki Kız seti durduruldu! Burcu Biricik kolları sıvadı, gönüllülerle birlikte deprem bölgesi için çalışıyor! 9

Aralarında Demet Özdemir’in de bulunduğu pek çok oyuncu, bir süre önce setlerin durdurulup karavanların, jeneratörlerin ve ihtiyaç duyulan setteki kimi aletlerin deprem bölgesine gönderilmesi için çağrıda bulunmuştu. Sinema meslek örgütlerinden de gelen benzer çağrılar dillendirilmiş ve ilk önce Ay Yapım’ın destek verdiği kampanya da kısa sürede diğer yapım şirketleri tarafından benimsenmişti. Setlerin durdurularak karavanlar ve gerekli malzemelerin sahaya gönderildiği  pek çok yapımcı firma tarafından duyuruluyor.

Her hafta ekranda dizilerde görmeye alıştığımız ünlü isimler, halkla birlikte tek yürek bir şekilde yardım ve destek faaliyetlerine, kampanyalarına ortak oluyor, sesleri duyurmaya çalışıyorlar. Yakınları göçük altında kalan kimi ünlü isimler de yine paylaşımlarıyla dikkat çekiyorlar.

Yaşanan felaket sonrası elini taşın altına koyan ve bilfiil sahada olan isimlerden birisi de Burcu Biricik. Oyuncu, Şişli Belediyesi organizasyonu ile toplanan yardımların yerine götürülmeden önce ayıklanma işlemlerini yürütürken, belediye başkanı Muammer Keskin ile bir araya geldi. Biricik, dizi setlerinin durduğunu belirterek “Hayat devam ediyormuş gibi davranmak istemiyoruz. Yani çok korkunç bir şey yaşadık. Ben herkesin bunun farkında olmasını istiyorum sadece. O yüzden setlerimizi durdurduk. Çünkü dedik ki hayat devam etmiyor. Hayatı en fazla bunu yaparak ve oradaki insanlara bu destekleri ulaştırabilirsek destekleri ulaştırabilirsek hayat devam edebilir” açıklamasını yaptı.

Şişli Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Burcu Biricik’in hemen arkasında rol arkadaşı Selma Ergeç’in de çalışmalara katkı sunduğu görülüyor.