Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın ikinci sezonu ufukta belirdi! İşte, yine fırtınalar estirecek senaryodan ilk kare!

Yargı’nın ikinci sezonu ufukta belirdi! İşte, yine fırtınalar estirecek senaryodan ilk kare!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Geçen sezon ekranda fırtınalar estiren Kanal D dizisi Yargı, ikinci sezonun çekimlerine başlamak için gün sayıyor. Ay Yapım’dan Erdi Işık’ın yaptığı bir paylaşım, Yargı’nın ikinci sezonu için merakları iyice artırdı.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları dizinin sezon finali herkesi çok sarsmıştı. Bir kaç bölüm önce ‘6 ay sonra’ notuyla kısa kısa verilen görüntüler, sezon finalinde son bir kaç dakikalık sahnelerle izleyiciyi şoke etmiş ve 2. sezona olan merakı da arttırmıştı.

Yargı’nın ikinci sezonu için ekip çok yakında sete çıkacak. Son yılların en sürükleyici dizisi Yargı ekranda yine fırtınalar estirecek. Dizinin yeni sezondaki hikayesi ve katılacak yeni oyuncular büyük bir heyecanla beklenirken Ay Yapım’da Drama Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Erdi Işık’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dizinin hayranlarının heyecanını iyice artırdı.

Erdi Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Yargı’nın ikinci sezon ilk bölümünün senaryosundan bir fotoğraf karesi paylaştı ve şöyle yazdı: “Yine yapacağını yapmışsın @semaergenekonn! Bu nasıl güzel bir bölümdür :)” Bu paylaşım üzerine yapılan yorumlarda izleyiciler kendilerini yine ters köşe yapacak sahnelerin beklediğini anladı.

Sezonun son bölümünde Ceylin ve Ilgaz’ın yeniden evlenmesi büyük heyecanla izlenirken, 6 ay sonrasında Ceylin’in bir kişiyi öldürdüğü ve Eren’in onu yakalayarak önce Adli Tıp’a daha sonra Emniyet’e götürdüğü görülmüştü. Üstü başı kan olan Ceylin’in gözleri yaşlı, şok içindeki hali şaşırtmış ama en çok da Eren’in “Ilgaz Kaya’yı niye öldürdün?” sözleri büyük şoka uğratmıştı.

Bu arada Yargı dizisi eylül ayından itibaren Yunanistan’da da yayınlanacak. Yargı’nın Yunan versiyonunun çekimlerine halen devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Yargı’nın yönetmeni Ali Bilgin dizinin Atina’daki setine bir ziyaret gerçekleştirmişti.