Ana sayfa Sosyal Medya Zeytin Ağacı dizisi yurt dışında bir başarıya daha imza attı!..

Zeytin Ağacı dizisi yurt dışında bir başarıya daha imza attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix ‘de Temmuz ayında yayına giren Zeytin Ağacı dizisinin yankıları sürüyor. Çekimleri geçtiğimiz yaz Ayvalık’ta yapılan  Zeytin Ağacı dizisi aile dizilimi konusuyla da izleyenleri etkileyen bir yapım oldu. Uzun yıllardır dostlukları süren 3 kız arkadaştan birinin kansere yakalanması sonrası İstanbul’dan Ayvalık’a yerleşmesiyle başlayan hikaye, duygulara dokunan bir dizi olarak çok sevildi.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak’ın yer aldığı dizi, dijital platformda hiçbir Türk dizisinin başaramadığı bir noktaya ulaştı!

İlk sezonu 8 bölüm olarak çekilen  Zeytin Ağacı dizisi, Netflix’in farklı ülkelerdeki aboneleri tarafından da beğeni topladı. Ayrıca dizi İngiltere’de Netflix Top 10 listesine giren ilk Türk dizisi oldu.

Netflix’de daha önce başka dizilerin yakalayamadığı bir başarıya ulaşan Zeytin Ağacı,  Netflix’in dili ingilizce olmayan diziler listesinde 31 milyon 200 bin saat izlenme rakamı ile ikinci sırada yer aldı.

Zeytin Ağacı dizisi yurt dışında bir başarıya daha imza attı!.. 8

Türkiye’de gördüğü yoğun ilgi ile birlikte Netflix abonelerinin yabancı ülkelerdeki izleyicileri arasında da Zeytin Ağacı popüler bir dizi oldu. Daha ilk haftasında 18.100.000 saat izlenmeyle büyük bir başarıya da ulaşan Zeytin Ağacı, Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesine de 5. sıradan girerek bir başka başarı hikayesi yazdı!

Zeytin Ağacı dizisi, ilk yayınlandığı gün Arjantin, Mısır, Almanya, italya, Polanya, İsviçre ve Türkiye olmak üzere toplam 28 ülkede Netflix’in Top 10 listesine girerek şaşırttı.

Zeytin Ağacı dizisi yurt dışında bir başarıya daha imza attı!.. 9

Fragmanları yayınlandığında kimse bu kadar ilgi çekmesini beklemiyordu Zeytin Ağacı’nın. Ancak tahmin edilmeyen bir başarı kazandı. Önyargılı yorumlar yapan pek çok kişi, izledikten sonra çok etkileyici bir dizi olduğu konusunda hemfikir kaldı…