Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın yeni sezon çekimleri başladı Kaan Urgancıoğlu sakallarını kesti!

Yargı’nın yeni sezon çekimleri başladı Kaan Urgancıoğlu sakallarını kesti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz sezonun en iyi çıkışını yapan Yargı dizisindeki ‘Savcı Ilgaz’ karakteri ile gönülleri bir kez daha kazandı.

Yargı dizisi sezon finali yapar yapmaz tatile çıkan oyuncu yoğun geçen sezonun yorgunluğunu uzun bir tatilde attı.  Oyuncu sosyal medyada da zaman zaman tatil paylaşımlarında bulundu.  Kaan Urgancıoğlu tatil fotoğraflarında imajıyla da dikkat çekmişti.

Tatilin verdiği rahatlıkla saçını ve sakalını uzatan oyuncu yeni imajıyla, Yargı dizisinde her hafta kendisini sinek kaydı traşlı ve düzgün taranmış saçlarıyla gören izleyiciyi şaşırtmıştı.

Yargı'nın yeni sezon çekimleri başladı Kaan Urgancıoğlu sakallarını kesti! 8

Yeni sezonu merakla beklenen Yargı dizisinin çekimleri başladı. Kaan Urgancıoğlu’da eski imajına geri döndü. Setten fotoğrafını paylaşan oyuncu Yargı izleyicisini heyecanlandırdı. Yargı ekibinin sette yaptığı paylaşımlar yeni sezonu merakla bekleyen izleyicide heyecan yaratıyor.

Dizinin sezon finalinde Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı ‘Savcı Ilgaz’ karakterinin Pınar Deniz’in hayat verdiği ‘Ceylin’ tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmış izleyici bu gelişme karşısında şok olmuştu. Asıl büyük soru ise; Ceylin’in bunu neden yaptığı, o noktaya nasıl geldiğiydi.  Bu sorunun cevabı, dizinin yeni sezon bölümlerinde verilecek.

Yargı'nın yeni sezon çekimleri başladı Kaan Urgancıoğlu sakallarını kesti! 9

Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat,Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Yargı’nın 2. sezonu heyecanla bekleniyor.