Ana sayfa Dizi Haberleri Kaçış dizisi ile parlayan Leyla Tanlar, büyük şanssızlığını yeni diziyle kıracak!

Kaçış dizisi ile parlayan Leyla Tanlar, büyük şanssızlığını yeni diziyle kıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın açılış projesi olan Kaçış dizisinde Engin Akyürek’in rol arkadaşlarından birisi de Leyla Tanlar oldu. Güzelliği ve yetenekleri ile diziye damga vuran isimlerden olan Leyla Tanlar, büyük ilgi çekti.

Kaçış dizisinin dünyanın birçok ülkesindeki izleyiciler tarafından beğeni toplaması ile birlikte rol alan oyunculara ilgi de arttı. Leyla Tanlar da Nevi karakteri ile bu ilgiden nasibini alan ve popülerliğini artıran isimlerden birisi oldu. 1997 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, 2014 yılında Paramparça dizisindeki Cansu karakteri ile dizilere adım attı.

Leyla Tanlar, oyunculuk macerasında ilk dizisi dışında; Mehmed Bir Cihan Fatihi, Şahin Tepesi ve Ferhat ile Şirin dizileriyle televizyon ekranında yer aldı ve bu projelerin kısa sürmesinin şanssızlığını yaşadı. 2018 ve 2019 yıllarında yaşadığı üst üste şanssızlıklardan sonra Kaçış dizisiyle yeniden hayranlarına kendisini gösteren oyuncu, Güzel Günler isimli yeni diziyle birlikte tekrar televizyon ekranında yer almaya hazırlanıyor.

Kaçış dizisi ile parlayan Leyla Tanlar, büyük şanssızlığını yeni diziyle kıracak! 8

Yeni sezonun iddialı projelerinde olan ve TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak Güzel Günler, aile sıcaklığını yansıtan bir dizi olacak. Dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli dikkat çekici isimlerden oluşuyor.

Binnur Kaya ve Yıldıray Şahinler gibi usta iki ismin yanı sıra, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler de yeni dizinin kadrosunda yer alıyor.

Erol Avcı’nın sahibi olduğu TMC Film tarafından titiz bir şekilde hazırlanan Güzel Günler dizisinin senaryosunu tanınmış isimlerden Selin Tunç yazdı. Çekimleri Van’da başlayan dizinin bir aile hikayesi olması da yeni sezonda ilgi çekmesini kolaylaştıracak bir unsur olarak dikkat çekiyor.

Kaçış dizisi ile parlayan Leyla Tanlar, büyük şanssızlığını yeni diziyle kıracak! 9

Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulağına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini izleyeceğimiz Güzel Günler dizisinin çekimlerine başlandı.

Leyla Tanlar hayranları da heyecanla yeni dizideki rolünü bekliyor ve genç oyuncunun Kaçış dizisinde olduğu gibi, bu yapımda da yine öne çıkmasını arzu ediyor.

Selma isimli karakterde izleyeceğimiz Leyla Tanlar, televizyon dizilerinde üst üste yaşadığı şanssızlığı da yeni dizisiyle kırmak için mücadele edecek.