Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu ne kadar da şanslı, Kızılcık Şerbeti dizisinde göz önünde olacak!

Sıla Türkoğlu ne kadar da şanslı, Kızılcık Şerbeti dizisinde göz önünde olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sıla Türkoğlu hayranları heyecanla Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin çekimlerinin başlamasını bekliyor. Dizinin başrolünde Evrim Alasya ve Barış Kılıç bulunuyor. Emanet dizisinden ayrılan Sıla Türkoğlu da yeni bir deneyim için heyecanla yeni rolüne hazırlanıyor.

Oyuncunun hayranları ise sosyal medyada oluşturdukları etkileşim ortamı ile Sıla Türkoğlu’na bu yeni yolculuğunda motivasyon sağlamak için ellerinden geleni yapıyor. Sosyal medyada hayranlarından gelen yorumlarla adeta bombardımana tutulan oyuncunun da heyecanla yeni rolü için ön hazırlıklarını sürdürdüğü gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Sıla Türkoğlu’nun aynı seti paylaşacağı oyuncuların çok değerli isimler olması da Kızılcık Şerbeti dizisiyle iyi bir seçim yaptığını anlatıyor. Hem hikayesi meraklandıran dizi hem de oyuncu kadrosu ile şimdiden büyük dikkat çekmeyi başardı.

Faruk Turgut’un sahibi olduğu Gold Film tarafından hazırlanan dizinin yönetmenliğini ise ünlü bir isim yapacak. Ketche lakaplı yönetmen Hakan Kırvavaç’ın ekibin başında olması büyük bir şans olarak değerlendiriliyor.

Yasak Elma dizisinin başarılı senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün hikayeyi yazması da ayrıca Kızılcık Şerbeti dizisinin önemli bir artısı olarak değerlendiriliyor.

Sıla Türkoğlu ne kadar da şanslı, Kızılcık Şerbeti dizisinde göz önünde olacak! 8

Sıla Türkoğlu, yeni projesi ile birlikte çok önemli isimlerle aynı seti paylaşacak ve yeni deneyimler yaşama fırsatını elde edecek. Emanet gibi günlük bir diziden sonra Kızılcık Şerbeti ile çok farklı bir ortamın içine giren oyuncu için bu dizi kariyerinde büyük bir çıkış yapma fırsatı oldu.

Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın yanı sıra dizinin kadrosunda; Selin Türkmen, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Füsun Demirel gibi çok önemli oyuncular da bulunuyor.

Doğa karakteri ile hikayede izleyeceğimiz Sıla Türkoğlu’nun partneri konusunda da son gelişmeler Doğukan Güngör isminde karar kılındığını gösteriyor.

Sıla Türkoğlu ne kadar da şanslı, Kızılcık Şerbeti dizisinde göz önünde olacak! 9

Zümrüdüanka dizisindeki Hamit karakteri ile büyük popülerlik elde eden Doğukan Göngör, ayrıca atv’de yayınlanan Hakim dizisindeki Asaf karakteriyle de ilgiyi üzerine çekmişti.

İki genç oyuncunun hayranları heyecanla onlardan gelecek paylaşımları bekliyor. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’in hem uyumları hem enerjileri dizinin başarısına çok etki edecek. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar da izleyicilerin bu ikiliye onay verdiğini gösteren yorumlarla dolu.

Dizide, farklı kültürlerde ve hayat şartlarındaki iki ailenin çocuklarının aşk yaşaması ile karşı karşıya gelmesi, büyük çatışmaları da beraberinde getirecek.

Sıla Türkoğlu, hikayede ana karakterlerden birisini canlandıracak ve ön plandaki isimler arasında bulunacak.