Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’da Başak Parlak’ın beklenmedik ayrılık iddiası diziyi nasıl etkileyecek?

Kanunsuz Topraklar’da Başak Parlak’ın beklenmedik ayrılık iddiası diziyi nasıl etkileyecek?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Başak Parlak, Çarşamba akşamları yayınlanan Kanunsuz Topraklar ile dizi setlerine geri dönüş yaptı. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen oyuncu Fox TV’nin iddialı yapımında başrolleri Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili ve Kaan Taşaner ile paylaşıyor.

Büyük bir yatırım ile gerçekleştirilen Gold Film imzalı dönem dizisi Kanunsuz Topraklar’da ne yazık ki işler yolunda gitmiyor ve izleyiciden beklediği ilgiyi göremiyor. 1939 yılında geçen hikayeyi hareketlendirmek için geçtiğimiz günlerde diziye Emel Çölgeçen’in canlandırdığı Mehveş isimli karakter dahil oldu. Fakat beklenilen etki henüz görülemedi.

Başak Parlak - Kanunsuz Topraklar
Reytinglerde de istenilen alınamayınca açıklama dizinin yapım şirketi Gold Film’in patronu Faruk Turgut’tan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Turgut,  Diziartık yeni bir evreye geçtiğini belirtti. Madenlerin yabancılardan kurtarılmasından sonra, Davut ve Gülfem aşkına odaklanarak yola devam edeceklerini, izleyicinin bundan sonra keyifli bölümler göreceğini ifade etti.”

Başak Parlak ise Kanunsuz Topraklar’a Emel Çölgeçen’den önce 10. bölümde dahil oldu. Güçlü ve zengin bir kadın olarak hikayede yerini alan oyuncu, Bahar Aras isimli karakteri canlandırıyordu. Fakat alınan haberlere göre Başak Parlak’ın farklı bir projeye imza atacağı için ekibe veda edeceği konuşuluyor.

1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut ve Malik Bey’in kızı Gülfem arasında geçen tutku dolu aşk hikayesinin anlatıldığı dizinin bundan sonraki bölümlerinde Gülfem’in başına peş peşe beklenmedik, travmatik olaylar geleceği belirtiliyor.