Ana sayfa TV Programları Yarışmacı ve eşinin O Ses hikayesi! “Bu aile TV8’e musallat olmuş” | O Ses Türkiye 2018

Yarışmacı ve eşinin O Ses hikayesi! “Bu aile TV8’e musallat olmuş” | O Ses Türkiye 2018

tarafından ker_def

Hafta sonlarının eğlencesi O Ses Türkiye, 18 Kasım Pazar akşamı tv8 ekranında yine kahkaha tufanı estirdi. Programın 14. bölümünde stüdyoda kahkahalar eksik olmadı. O Ses Türkiye sahnesine çıkan Ali Bülent Karaaslan’ın ailesinin TV8 programlarına olan ilgisi Beyazıt Öztürk’ü şaşırttı.
Ali Bülent Karaaslan, O Ses Türkiye sahnesinde performansını sergiledikten sonra Acun Ilıcalı, sahnedeki ismin ilginç hikayesini paylaştı. Geçen sene Ali Bülent Karaaslan’ın eşiyle birlikte O Ses Türkiye’ye katıldığını söyleyen Acun Ilıcalı, o dönemde kimsenin yarışmacılara dönmediğini açıkladı.

Daha sonra Acun Ilıcalı, sözü stüdyoda bulunan Ali Bülent Karaaslan’ın ailesine verdi ve ortaya renkli görüntüler çıktı. Ali Bülent Karaaslan’ın eşi ‘Bu sene Yemekteyiz yarışmasına katıldığım için bu yarışmaya katılamadım’ deyerek stüdyodaki herkesi gülümsetti. Bu sözlerin üzerine Beyazıt Öztürk devreye girerek ‘Bu aile TV8’e musallat olmuş’ deyince kahkahalar havada uçuştu. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Ayrıca, Ali Bülent Karaaslan’ın oğlu Acun Ilıcalı’dan izin isteyerek bir şarkı söyledi. Küçük çocuğun şarkısı sonrası Murat Boz onu tebrik etti.

Bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan, gizli kalmış sesleri Türk halkıyla tanıştıran O Ses Türkiye bu sezon da sürprizlerle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün jüriliğini yaptığı O Ses Türkiye yeni bölümleriyle TV8’de yer almakta.