Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma bu hafta kaçmaz! Şahika ölecek süsü verildi ama senaristler bir oyun çeviriyor!

Yasak Elma bu hafta kaçmaz! Şahika ölecek süsü verildi ama senaristler bir oyun çeviriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yasak Elma dizisinde Şahika’ya ölecek süsü veriyorlar ama siz inanmayın! Pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya hazırlanan Yasak Elma dizisinde heyecanı artırmak için Şahika üzerinden senaristler ilginç bir oyun oynuyor… Dizide Hasan Ali beyin Şahika’yı öldürdüğüne yönelik izlenim veriliyor. Şahika’nın kolyesi de evlerinde bulununca işler fazlasıyla karışıyor.

Ender tedirgin ve Şahika’nın Hasan Ali tarafından öldürülmüş bile olabileceğini düşünüyor. Yıldız da bu yüzden kayın babasından bir hayli korkmaya başlıyor. Şahika’nın ortalıkta olmaması üzerine Ender, Hasan Ali beyin kapısını çalacak ve ondan şüphelendiğini söyleyecek.

Bu arda 97. bölümden 1. fragmanda da bir kadın cesedinin bulunduğu ve Şahika olabileceği ifade ediliyor. Fragmandan yansıyan bilgiler böyle. Ancak Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakterinin diziden ayrılması gibi bir durum yok. Hem oyuncu setten yaptığı paylaşımlarla işine devam ettiğini göstermişti.

Yasak Elma bu hafta kaçmaz! Şahika ölecek süsü verildi ama senaristler bir oyun çeviriyor! 7

Cavadzade, instagram sayfasından yukarıdaki paylaşımı yaptı ve “Hasan Ali Bey’e son bakış” notunu düştü. Ender’in üslubuyla Hasan Ali’nin soyadını da esprili bir şekilde yazan oyuncunun bu paylaşımı da heyecanı iyice artırdı.

Ayrıca yapım ekibine de konu soruldu ve “İzleyin görün” diye yanıt geldi…  Tahminler Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılmayacağı ama senaristlerin izleyicileri heyecanlandıracak bir oyun hazırladıkları şeklinde… Yasak Elma dizisinin 8 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 97. bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.