Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma bu sefer havayı aldı! Uyanış Büyük Selçuklu işi bitirdi! Çukur bir unvan daha kaybetti!

Yasak Elma bu sefer havayı aldı! Uyanış Büyük Selçuklu işi bitirdi! Çukur bir unvan daha kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazartesi akşamları diziler arasındaki yarış o kadar sert ve kıran kırana geçiyor ki, her detayın artık önemi var. Dizilerin hikayeleri ve oyunculuk pefrormansları reytinglere yansıyor. Ekrandaki 4 dizi de çok iyi sonuçlar alarak yoluna devam ediyor. Birincilik mücadelesinde ise TRT1 yeniden öne geçti.

Pazartesi akşamları Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile Yasak Elma, totalde birincilik için haftalardır yarışmaktaydı… Yasak Elma’daki hikaye değişikliği ve yeni karakterlerin katılması, 5 karakterin de ayrılması süreci yapıma olumlu yansıdı. Dizinin reytingleri arttı ve birinciliklere aday olmayı bırakın, üst üste bunu başardı da…

Yasak Elma’nın bu başarısında Uyanış Büyük Selçuklu, zirve koltuğundan olmuştu. Ancak bu hafta öyle olmadı. 30 Kasım Pazartesi akşamı reytinglerde 8-11 arası oranlar elde eden TRT1 dizisi tüm kategorilerde birinci olarak rakiplerine dişini gösterdi.

Yasak Elma bu sefer havayı aldı! Uyanış Büyük Selçuklu işi bitirdi! Çukur bir unvan daha kaybetti! 8

Yasak Elma dizisi haftalardır yaşadığı yükseliş ile yine zirveyi kovaladı. Ancak totalde küçük bir farkla rakibine geçilerek ikincilik koltuğu ile yetinde. Ancak Yasak Elma’nın AB ve ABC1 kategorilerinde de günün en çok izlenen ikinci dizisi olduğunu hatırlatalım.

Yasak Elma bu sefer havayı aldı! Uyanış Büyük Selçuklu işi bitirdi! Çukur bir unvan daha kaybetti! 9

Yani Show TV ekranında yayınlanan Çukur dizisinin bu sezon için ikincilik koltuğunu kaybettiğini de görüyoruz. Uyanış Büyük Selçuklu’nun başlamasından sonra Çukur,zirveyi bırakmıştı. Şimdi ise Yasak Elma’nın sıçraması ile ikincilik koltuğunu da kaptırdı. Çukur 5-8 arası reyting oranları tutturmaya devam ederken, sosyal medya ilgisi de azalmadan yerinde duruyor. Çukur’un tüm kategorilerde günü üçüncü en çok izlenen dizi olarak kapattığını hatırlatalım.

Yasak Elma bu sefer havayı aldı! Uyanış Büyük Selçuklu işi bitirdi! Çukur bir unvan daha kaybetti! 10

Sefirin Kızı dizisi ise Star TV’nin en başarılı yapımı. Ancak Pazartesi akşamları dördüncü en çok izlenen dizi olmaktan da yukarıya çıkamıyor. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başrolündeki dizi, kemik bir kitleye hitap ediyor ama reytingleri çok da yükselmedi. 4-7 arası reyting oranları ilde edebilen dizinin yine de bu sezon ekrandaki birçok yapımdan çok daha iyi durumda olduğu da net.

30 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 yapım şöyle sıralandı:

Yasak Elma bu sefer havayı aldı! Uyanış Büyük Selçuklu işi bitirdi! Çukur bir unvan daha kaybetti! 11