Ana sayfa Sosyal Medya Tolgshow ve Tolga Çevik’i özleyenlere müjde geldi!

Tolgshow ve Tolga Çevik’i özleyenlere müjde geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü komedyen Tolga Çevik’in sahnede sergilediği Tolgshow performansı daha sonra televizyonda yayınlanır ve izleyiciler de farklı bir konsepti olan programı çok severdi. Ancak yıllardır Tolgshow yeni bölümleri ile ekrana gelmiyor. Bu noktada Tolga Çevik’in pandemi sürecinden önce turneler yaptığını biliyoruz.

Çevik, ayrıca pandemiden sonra da yasaklar kalktığında yine Tolgshow gösterisi ile kapalı gişe olarak izleyicileri ile buluşmayı başarmıştı. Ancak televizyon ekranında bu sahne buluşmaları yayınlanmıyordu.

İşte Acun Ilıcalı bu eksikliği görmüş olacak ki, yeni başlattığı Exxen projesinde Tolga Çevik’in Tolgshow’una da yer verdi. 1 Ocak 2021 itibari ile Exxen platformunun yayın hayatına başlaması bekleniyor. İçerik hazırlıklarını hızlandıran Ilıcalı ve ekibi Tolga Çevik ile de anlaşma sağladı.

Acun Ilıcalı da bu gelişmeyi instagram hesabından “Başarılı komedyen Tolga çevik ‘Tolgshow’ programıyla 1 Ocak’tan itibaren Exxen’de” diyerek duyurdu.

Tolga Çevik’in şimdiye kadar yayınlanmayan sahne performanslarının mı platformda yer alacağı, yoksa yeni programlar mı çekileceği konusunda ise henüz net bir bilgi yok.

Tolgshow ve Tolga Çevik'i özleyenlere müjde geldi! 7