Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisi bitti ama Şevval Sam’ın hayatında yepyeni bir dönem başladı!

Yasak Elma dizisi bitti ama Şevval Sam’ın hayatında yepyeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV’nin en başarılı dizisi olarak öne çıkan Yasak Elma, final yaparak 6. sezonun sonunda izleyicilerine veda etti. Dizinin hikayesinde Ender karakteri ile çok başarılı bir süreç yaşayan Şevval Sam da yıllardır setlerde yer almaya, ekranda izleyicileri ile buluşmaya devam eden isimlerden birisi olarak, istikrarlı bir süreç yaşadı.

Ancak Yasak Elma dönemi bitti. Bu süreçte konserlerine ara vermeyen, müzik ile olan ilişkisini hiç kesmeyen Şevval Sam, her yaşadığı deneyimin hayatına farklı yansımaları olduğundan bahsetti. Ünlü oyuncu, dizinin bitmiş olmasının yanı sıra hayatında yepyeni bir dönemin de başladığını anlattı.

Sanatçı kimliği ile farklı bir sürecin içine girdiğinden bahseden oyuncu, “Yaptığım her şey benim hayat hikayemde paralel kurgu gidiyor. Hayatı öğrendikçe ve deneyimledikçe bunun müziğe ve oyunculuğa yansıması oluyor. Oralardaki keşiflerin hayatıma yansıması oluyor. Dolayısı ile hayatımda yeni keşif süreçlerim olacak” diye konuştu.

Ünlü oyuncu rock konseri vermiş ve şarkıları da alaturka şeklinde seslendirmişti. Bu fikrin geçen yıl aklına geldiğinden bahseden ünlü oyuncu, fikirlerin içinden geldiğini ve bunun peşinden gitmeyi sevdiğini anlattı. Şevval Sam, yapmak istediği şeyleri şu sözlerle anlattı:

“Biraz alışkanlıkları kırmak, biraz o konfor alanlarından çıkmak, biraz yeniden keşfetmek, bütün bu şarkılar bizde iz bırakmış. Bütün hikaye bizim anılarımızda iz bırakmış, hayatımıza imza atmış şarkılar.”

Alaturka okumanın kendisini en rahat hissettiren şey olduğundan bahseden oyuncu, yeni şarkılar ile repartuvarını genişleteceğini de anlattı.