Ana sayfa Dizi Haberleri Kısmet dizisinin hem Cem Gelinoğlu hem de Özge Özacar için çok özel bir anlamı var!

Kısmet dizisinin hem Cem Gelinoğlu hem de Özge Özacar için çok özel bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz döneminde izleyicilerle buluşturduğu Kısmet isimli dizinin ilk bölümü 16 Haziran Cuma akşamı yayınlandı. Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar’ın başrollerinde yer aldığı dizi, karmaşık bir aşk hikayesi ile izleyicileri ekrana çekmeye çalışan bir yapım olarak öne çıktı.

Kısmet apartmanında yaşanan bu karmaşık aşk hikayesi Avukat Doğan ile komşusu Melike arasında yaşanıyor. Doğan’ın Melike’ye olan aşkı aileler arasındaki sosyal farklılıkların yanı sıra her ikisinin de farklı özellikleri olması nedeniyle karmaşık bir hal alacak.

Doğan ile Melike’nin bir türlü kavuşamama halleri, Kısmet apartmanında yaşanacak hikayelerle birlikte izleyicilerin ilgisini çekecek gibi gözüküyor. Eğlenceli, çekişmeli bir aile komedisi olarak öne çıkan Kısmet dizisinden bahseden iki başrol oyuncusu bir hayli iddialı…

Cem Gelinoğlu, “Doğan eğlenceli bir karakter ve mahallenin çok sevdiği ve saygı duyduğu bir insan. Kendi duvarları olan bir insan. Yıkılmaz duvarları olan bir insan ama yıkılmaz demeyelim” diyerek gülümsetti.

Melike’nin uzun zamandır kendisini çok heyecanlandıran bir karakter olduğundan bahseden Özge Özacar, geçmiş projelerdeki deneyimi sonucunda Kısmet dizisinde kadın başrol olarak önemli bir sorumluluğu da üstlendi.

Kısmet dizisinin hem Cem Gelinoğlu hem de Özge Özacar için çok özel bir anlamı var! 7

Kendisinden emin bir tavır sergileyen Özge Özacar, “Ben Melike’yi canlandırıyorum ve uzun zamandır çok heyecanlandıran karakterlerden birisi oldu. Doğan’ın çocukluk arkadaşı, 5 yaşından beri beraberler. Bence koşulsuz sevginin var olduğu çok güzel bir yol arkadaşlıkları var” diye konuştu.

Konuşmadan anlaşabilen Doğan ve Melike karakterleri izleyicilerin de fazlasıyla ilgisini çekecektir. Özge Özacar’ı diziye çeken şey ise Melike karakterinin çok farklı boyutlarının olmasıydı. Oyuncu, bu konuda şunları söyledi:

“Benim için Melike’nin beş boyutlu olması… Yaz işleri yayına girdiği zaman bir ön yargı oluyor. Hikayeye ve beklentiye dair, ama burada öyle değil. Melike onların tam tersi. Belki toplumsal normların ötesinde bir kadın. Ben okuduğum zaman, cümleleri sarf ederken ‘ben yapmak istiyorum’ diyerek büyük bir heyecan duydum.”

Senaristlerin Doğan karakterini çok güzel oluşturduklarından bahseden Cem Gelinoğlu da bu nedenle projede yer almayı çok arzu etmiş. Ünlü oyuncu, “Acayip hoşuma gitti Doğan karakteri. Saygı duyulan bir insan olması, benim hayatta da önemsediğim bir şeydir. Bir de ben bugüne kadar yaptığım karakterlerin hor görülmesinden bıkmıştım. Bu avukat olduğu için karakteri çok sevdim” dedi.

Özge Özacar ile Bursa’dan arkadaş olmalarının da rolü kabul ederken etkili olduğundan bahseden Cem Gelinoğlu, açıklamasında yaptığı karakterlerin eleştirilmesinden duyduğu rahatsızlığı da ortaya koydu.

Gelinoğlu, Kısmet dizisiyle birlikte eleştirilmediği bir dizi karakteri ortaya koymayı, bu projede olmasının önemli bir nedeni olarak görüyor.

Mahinur Ergun’un senaryosunu yazdığı Kısmet dizisinde Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar gibi tecrübeli isimler de bulunuyor.