Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon’un büyük başarısı meslektaşlarına örnek oluyor!

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon’un büyük başarısı meslektaşlarına örnek oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi 64. bölümü ile Pazar akşamı üçüncü sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Hem sürprizlerle dolu hikayesi ile izleyicileri derinden etkileyen dizi hem de reytingleri ile yine birincilikler elde ederek göz kamaştırdı..

Tabii ki bu büyük başarıda en büyük pay senarist Sema Ergenekon’a yazıldı. Dizinin başrol oyuncuları da bu durumu sıklıkla dile getiriyor. Hem Pınar Deniz hem de Kaan Urgancıoğlu okudukları senaryonun ne kadar etkili olduğunu anlatmaya adeta kelime bulamıyor.

Pınar Deniz sosyal medya hesabı üzerinden esprili bir mesaj ile başarının altında Sema Ergenekon’un zekasının yattığını şu sözlerle ifade etme ihtiyacı duydu:

“Şikayetçiyim hakim bey. Her sezon daha iyi yazdığı yetmezmiş gibi, acımayıp her defasında ‘ben bunu nasıl oynayacağım’ dedirten sahneler yazıyor. Kalbimde bir sızı, omuzumda bir yük. Böyle 3. sezon yazılmaz. Sevgiler Sema Ergenekon.”

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon'un büyük başarısı meslektaşlarına örnek oluyor! 7

Sosyal medyada Pınar Deniz’in bu sözleri yankılanırken, Kaan Urgancıoğlu da muhteşem bir başarı sergilediği Savcı Ilgaz karakteri ile hayranlarının aklını başından almaya devam ediyor.

Kaan Urgancıoğlu da senarist Sema Ergenekon’un ne kadar etkili sahneler yazdığını söylemeden duramıyor.

Ünlü oyuncu, “Senaryoyu çok beğendik. Sema hanım bomba gibi, önce bizi şaşırttı. Sema Ergenekon’un kalemine sağlık. Muhteşem bir sezon yazmış. Ama üçüncü bölüm var ki, öff…” diye konuştu.

Kaan Urgancıoğlu özellikle 66. bölümün ne kadar etkili olacağını da bu sözleri ile ifade etti. 1 Ekim’de yayınlanacak olan 65. bölümün ardından izleyicilerin 8 Ekim’deki sezonun üçüncü bölümünü büyük bir merakla bekleyeceğini de söylemek lazım.

Türk dizi sektöründe genelde ilk sezondan sonra hikayeler zayıflar ve üçüncü sezona ulaşan dizi sayısı çok az olur. Ancak Yargı dizisi her sezon bambaşka hikaye gücü ile bu olumsuzluğu yırtıyor ve senarist Sema Ergenekon, meslektaşlarına güzel bir örnek teşkil ediyor.