Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi hayranları büyük değişimi hemen fark etti!

Yasak Elma dizisi hayranları büyük değişimi hemen fark etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin senaristleri her seferinde izleyicilerin ilgisini çekecek hikayeler üretmeyi başarıyor. Yeni katılan karakterlerin diziye kısa sürede adapte olması ve izleyicileri de hiç rahatsız etmemesi de dizinin bir başka başarısı olarak göze çarpıyor.

Beşinci sezonun başında Doğan karakteri ile dizide izlemeye başladığımız Murat Aygen, dizi hayranlarının dilinden düşmüyor… Mucize Doktor dizisinde biraz da izleyicileri sinir eden Doktor Tanju karakterinde çok iyi performans sergileyen usta oyuncu, şimdi de yeteneklerini Yasak Elma’da sergiliyor.

129. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinde Doğan ile Yıldız evliliğinin bir formalite gibi düşünülmesine karşılık, hikayenin gidişatı izleyicilerin bir şeyi fark etmesini sağladı. Aslında Doğan karakteri, Yıldız’a diğer aşıkları gibi davranmıyor.

Kerim karakterini ayrı tutarak Yıldız’ın diğer aşıkları Halit ve Çağatay karakterleri ile Doğan karşılaştırılıyor. Doğan’ın diğer aşklarından çok daha farklı baktığını belirten izleyiciler, bu evliliği de gerçek bir evlilik gibi algılamaya başaldı.

Bir dizi hayranının şu ifadesi çok dikkat çekti: “Doğan utanmadan Yıldız’a aşık gözlerle bakıyor. Diğerleri gibi bakmıyor. Ama Yıldız bunun farkında değil. Bu evlilik gerçek olacak buna inanıyorum.”

Garip hallere giren ve kimilerinin utanabileceği hareketler yapan Yıldız’a Doğan’ın büyük bir hoşgörü sergilemesi de dizi hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

“Doğan’ın her seferinde Yıldız’a laf söyletmemesi, çok naif ve kibar olması… Yıldız’ı hiç kırmıyor. Halit ve Çağatay gibi kaba değil” diye yorum yapan dizinin takipçileri, senaristlerin yakaladığı bu güçlü etkileşimi destekliyor.