Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi için izleyiciler geri sayım başlattı!

Yasak Elma dizisi için izleyiciler geri sayım başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin 4. sezonu başlıyor ve herkes büyük bir heyecan yaşıyor. Hem dizinin ekibi hem ekran başında merakla bekleyenler Yasak Elma dizisinin geri dönüşünden çok memnun.

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 4. sezonun da çok iyi geçeceği yayınlanan fragmanlarla ortaya çıkmıştı. İzleyiciler de sabırsızlıkla yeni bölümleri, ayrıca da cezaevindeki sahneleri bekliyor…

Yıldız, Ender ve Şahika üçgeninde yaşanacak olan mücadelenin yanı sıra Halit’in neler yapacağı da büyük merak konusu.. Yasak Elma hayranları yayınlanan her fragmana büyük ilgi gösterdi. Yapılan yorumlarda izleyiciler geri sayıma geçtiklerini belirtiyor.

7 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak olan dizinin 75. yeni bölümü büyük sabırsızlık ile bekleniyor.

“Başlıyor, çok şükür. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Yeni sezonda yeni entrikalar gelsin” gibi yorumlar yapan dizinin hayranları, sosyal medyada Yasak Elma’nın geri dönüşünü kutluyor.