Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi iyi güzel de anlaşılmayan bazı şeyler var!

Yasak Elma dizisi iyi güzel de anlaşılmayan bazı şeyler var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin Yasak Elma dizisi, gittikçe hızını arttırıyor ve reyting tablosunda üst sıralara tırmanıyor.

Dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle Total’de 3. sıraya girdi. AB kategorisinde ise 6. sırada yer alan dizi, dikkat çekmeye devam ediyor.

Bolca entrikanın olduğu dizide Şevval Sam, ilk kez ‘kötü kadın’ rolüyle övgü topluyor. Daha önce başka dizilerde bambaşka bir karakterde yer alan Şevval Sam’ın başarılı oyunculuğuyla Ender karakteri de büyük ilgi çekiyor. Kocası Halit’ten yüklü bir para alarak boşanma hayalleri kuran ve bu uğurda hazırladığı küçük aldatma oyununa Yıldız’ı alet eden Ender, ne yazık ki kazdığı kuyuya düştü. Durumu öğrenen Halit, hayal ettiğinden çok daha küçük bir parayla onu kapının önüne koydu.

Yasak Elma dizisi iyi güzel de anlaşılmayan bazı şeyler var! 8

Şimdi Ender’in büyük savaşı başladı! Eda Ece’nin oynadığı Yıldız’ın Halit’e karşı ‘Masum ve mağdur kız’ edebiyatıyla kurduğu hayalleri Ender yıkabilecek mi hep birlikte göreceğiz ancak hikayede eksik olan bir taraf var.

Talat Bulut’un oynadığı salon beyefendisi gibi duran, Yıldız gibi genç bir kızın bile hayallerini kurcalayan janti adam Halit’in, Ender’e nasıl bu kadar kötü davrandığı ve onu psikolojik ve fiziksel şiddete maruz bıraktığı tam olarak anlaşılamıyor!

Bu durumun altında güçlü bir neden olmalı ki hikayenin bu altı doldurulmamış kısmı, bir süre sonra izleyenleri rahatsız etmesin. Onca yıllık karısını bu düşmanlığa rağmen hala boşamamış olması da başka bir soru işareti! İstese bir çırpıda boşayabileceği Ender’le neden uzun süre evli kaldığı anlaşılamadı. Onca şiddetin amacı neydi? Bu kadar sert davranmaya iten neden her ne ise, izleyici için tatmin edici bir hikaye çıkmazsa altından Yasak Elma’nın bu kısmı havada kalacak gibi duruyor.

Yasak Elma dizisi iyi güzel de anlaşılmayan bazı şeyler var! 9

Ender’in kocasından gördüğü şiddet sonrasında dava açmasıyla zaten yüklü bir tazminat alacağı aşikar. Neden böyle bir ahlaksız teklife başvurdu, işte orası muamma! Hem haklı olacak hem de gücünü ve ağırlığını korumaya devam edebilecekti.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Bu hikayede Halit’in geçmişiyle ilgili bir eksiklik olduğu izleyenler tarafından da sosyal medyada dile getiriliyor. Halit’in bilmediğimiz nasıl bir geçmişi veya Ender’e karşı bir zayıf tarafı var henüz bilemiyoruz.

Pazartesi akşamlarının güçlü dizileri Söz ve Çukur ile yarışmaya başlayan Yasak Elma, gemisini sağlam kazığa bağlamazsa, açık kalan tarafları kapatmazsa, izleyicinin eleştirileri de artacaktır. Ancak şimdilik hikayenin boş kısımlarının doldurulmasını beklemekten başka yapacak bir şey yok!

Hikayenin her bölümde biraz daha açılması ve sürüklemesine bakarsak önümüzdeki bölümlerde sorular da yanıtlarını bulacak gibi duruyor…