Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisi kadın oyuncu kadrosuyla sosyal medyayı böyle salladı…

Yasak Elma dizisi kadın oyuncu kadrosuyla sosyal medyayı böyle salladı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, Pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Med Yapım imzalı dizinin bu yıl 6. ve son sezonu olması nedeniyle izleyicisi biraz üzgün ama 6 sezon boyunca ekranda kalmasından dolayı da mutlu.

Dizinin sevilen iki ismi Eda Ece ve Şevval Sam, başrolde yer alan isimler olarak ilk günden beri ekrandalar. Pek çok oyuncu gelip geçti ancak Ender ve Yıldız karakterleri, dizinin adeta demirbaşı oldular! Yaz aylarında Şevval Sam’ın ayrılacağı söylentileri izleyiciyi üzmüştü ancak oyuncu, Yasak Elma’yı son sezonda da bırakmadı.

Kamera önündeki hikayede Yıldız ve Ender’i bir barış bir savaş içinde görüyor izleyici! Hepsi birbirinden çarpıcı entrikalarıyla tahminleri bile şaşırtan adımlar atıyorlar çoğu kez! İki karakterin bu kadar dikkat çekmesinde, oyuncuların rolü de büyük.

Dizide yıldızları yine ters düşen ikili olarak Şevval Sam ve Eda Ece, kamera arkasında ise iki iyi dostlar. Dizinin ağırlıklı olarak kadın oyunculardan oluşması da ayrıca dikkat çekiyor. Oyuncuların birbirleriyle olan dostluk ve sevgi bağları da her fırsatta gündeme geliyor.

Sosyal medyadan yapılan paylaşımlarda kamera arkasında keyifli, enerjisi yüksek bir oyuncu grubu var. Birlikte sette hem işlerini yapan hem de eğlenen oyuncular, geçtiğimiz günlerde çekimler sırasında yaptıkları fotoğraf paylaşımı ile dikkat çektiler.

Yönetmen Ece Erdek Koçoğlu’nun da aralarında yer aldığı dizinin kadın oyuncuları, birlikte poz verdiler. Aynı zamanda senaryosunu da Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizi, kadınların ağırlıkta olduğu bir yapım olarak da öne çıkıyor.

Sosyal medyadan oyuncular tarafından paylaşılan fotoğraflarda Şevval Sam, Şebnem Dönmez, Biran Damla Yılmaz, Eda Ece, Sevda Erginci, Melisa Doğu ve yönetmen Ece Erdek Koçoğlu yer almakta.

Birlikte verilen bu pozlar, kamera arkasındaki enerjiyi de izleyenlere aktarıyor. Keyifli bir set ortamı olduğu anlaşılan Yasak Elma kadınları, instagram hesaplarından fotoğrafları paylaşırken, izleyenlerden de sevgi dolu yorumlar yağdı. Dizinin bu kadar başarılı olmasında emeği olan isimler olarak, bu fotoğrafları da son sezonda izleyiciye sunarak yıllar sonra hatırlanacak bu birlikteliği paylaştılar. İzleyiciden de bu keyifli anlara kalp emojili yorumlar geldi sosyal medyadan…